Tere !
Mõned küsimused koduveini suhtes.
Tahaksin teha võimalikult lihtsat koduveini liitrisesse klaaspudelisse. Siin on minu töökäik mida teen. Olge hea öelge, kas on õige ja kui midagi on muuta siis mida ?
1. Puhastan klaaspudeli ja muud.
2. Valan klaaspudelisse kodus aurutatud mahla/ või moosi ja vee segu ning lisan suhkru ja näpuotsatäie (tavalist)kuivpärmi
3. Teibin pudelisuu peale õhupalli ning teen sellesse nööpnõelaga augu.
Ja ootan kuni ta valmis saab. Kui õhupall enam täis ei ole ja vajub lonti on vein valmis, kui aga soovin maitset parandada siis panen uuesti käärima.
parandage kui veiniteos vigu on. Ja küsimus oleks seegi, et kas kuivpärmi tohib panna ? Ja kas tavalisest(kodus aurutatud) mahlast saab ka ikka veini teha?