Kööginõu
millega serveerite hummust?
anne 22. märts 2012, kl 16.40 |
valmistasin siis täna. tegelikult oli plaanis juba ammu katsetada, aga tõuke teha sain hommikutelevisioonist, kus emil rutiku seda valmistas. kahjuks saate lõppu, kuidas ta serveeris, ei näinud.
hummus ise tuli omapärase, aga hea maitsega. paraku ei oska seda kuidagi serveerida. sirvisin oma kokaraamatuid, ühes oli soovitatud lauale anda redistega, teises pitaleivaga. pitaleiva asemel võtsin gruusia leiva puri (üpris sarnane). maitsed sobisid, aga...midagi oli nagu puudu, toit tundus kuidagi kuiv kokku. kaasa sõi, aga leidis ka, et midagi on puudu.
millega ja kuidas teie pakute hummust?
hummus ise tuli omapärase, aga hea maitsega. paraku ei oska seda kuidagi serveerida. sirvisin oma kokaraamatuid, ühes oli soovitatud lauale anda redistega, teises pitaleivaga. pitaleiva asemel võtsin gruusia leiva puri (üpris sarnane). maitsed sobisid, aga...midagi oli nagu puudu, toit tundus kuidagi kuiv kokku. kaasa sõi, aga leidis ka, et midagi on puudu.
millega ja kuidas teie pakute hummust?
cbv 22. märts 2012, kl 17.33 |
armastan hummust ja serveerimise koha pealt on lihtsaim ja parim panna lauale hummus pisemates kaussides(mis redised veel?), oliiv6li kausikestes ja valge leib v sai, nimetage kuidas tahate.
hummusekausist v6etakse paras ports otse saiatykiga, mis eelnevalt oliiv6lisse kastetud, ei mingit noaga vehkimist.
kui sa pidasid silmas serveerimise all seda, millise toidu k6rvale hummust pakkuda, siis hummus leivaga on iseseisev toit mitte toiduk6rvane.
hummusekausist v6etakse paras ports otse saiatykiga, mis eelnevalt oliiv6lisse kastetud, ei mingit noaga vehkimist.
kui sa pidasid silmas serveerimise all seda, millise toidu k6rvale hummust pakkuda, siis hummus leivaga on iseseisev toit mitte toiduk6rvane.
kate 22. märts 2012, kl 17.47 |
jee 22. märts 2012, kl 17.47 |
Mina pakun tavaliselt enda tehtud teraleivaga, kõrvale rukkolalehed ja kirsstomatid. Selline mõnus väike snäkk.
Ise kasutan seda ka nt köögiviljade kõrvale - lõikan porgandist ja paprikast ribad ja siis nn kastan nad hummuse sisse.
See oliiviõli ja saiaga tundub ka väga ahvatlev variant:)
Ise kasutan seda ka nt köögiviljade kõrvale - lõikan porgandist ja paprikast ribad ja siis nn kastan nad hummuse sisse.
See oliiviõli ja saiaga tundub ka väga ahvatlev variant:)
anne 22. märts 2012, kl 18.36 |
no oligi viga ju see, et lihtsalt saiaga tundus kokkuvõttes liiga kuiv. vbolla tegin liiga paksu, ma alles valmis hummuse puhul lugesin, et see seistes veel pakseneb. tegin esimest korda. muidu mulle eksootilised toidud meeldivad. aga kuna originaali ise söönud ei ole, siis ei osanud kikerherneste keeduvett alles hoida, et hiljem lisada. liiga palju õliga rasvaseks teha ka ei tahtnud.
redised ehk ikka ka väga vale mõte pole, mul hunnik kokaraamatuid ja mitmetel on serveerimiskausi juures ka kimp rediseid näidatud
redised ehk ikka ka väga vale mõte pole, mul hunnik kokaraamatuid ja mitmetel on serveerimiskausi juures ka kimp rediseid näidatud
M. 26. märts 2012, kl 19.21 |
kuid mina 27. märts 2012, kl 13.27 |
hernekreemist 02. oktoober 2020, kl 17.16 |
Lisa postitus