Kööginõu
mida teha šampinjonidest
naine 29. märts 2012, kl 23.47 |
Toodi mulle siis šampinjone ja pole neid kunagi ennem teinud. Surfasin ka toidutares aga liiga palju retsepte ja minu jaoks liiga rasked ehk pole selliseid toiduaineid mida seal vaja enamustes ja ei ela ka linnas, et saaks osta.
Midagi lihtsat teha aga mida? Suppi ei tahaks. Teeks pitzat aga pole juustu ka.
Ja kõige tähtsam küsimus ka, et kas neid keedetakse ka ja kui kaua. Ühes salati retseptis polnud sellest juttugi, et keeta?
Seenekastmeks ei sobi vist?
Midagi lihtsat teha aga mida? Suppi ei tahaks. Teeks pitzat aga pole juustu ka.
Ja kõige tähtsam küsimus ka, et kas neid keedetakse ka ja kui kaua. Ühes salati retseptis polnud sellest juttugi, et keeta?
Seenekastmeks ei sobi vist?
atu 30. märts 2012, kl 00.11 |
auran 30. märts 2012, kl 00.22 |
muide 30. märts 2012, kl 00.24 |
XXX 30. märts 2012, kl 00.35 |
naine 30. märts 2012, kl 00.54 |
:) 30. märts 2012, kl 02.09 |
šampinjon on üks tänuväärne asi ses mõttes, et pole vaja ei kupatada ega pikalt praadida. mina panen pigem enne sibula pannile ja siis, kui sibul juba värvi võtab, viskan seened ka juurde. kui üle praed, lähevad vintskeks kätte. riisikamaitset just ei ole, aga minu meelest sobivad paljude asjadega kokku. ja otse loomulikult sobivad nad seenekastmeks suurepäraselt :)
Naks 30. märts 2012, kl 08.05 |
šampinjon on sama ohutu nagu kukeseen, ka toorelt ei tee ta midagi kahju! Praen ainult kergelt läbi, kui kokku tõmbavad (ja tõmbavad palju!), on valmis. Suurest kuhjast jääb pannil päris vähe järgi, kui üle praed, saad käkid.
Pitsa peal on väga head, lasanje vahel, kotletitainas, hautistes, risotos, suppides, hapukoorega segatuna võileival. Paljudesse roogadesse võib lisada (hautiste ja suppide jaoks ei pea enne praadima), nad on maheda maitsega.
Pitsa peal on väga head, lasanje vahel, kotletitainas, hautistes, risotos, suppides, hapukoorega segatuna võileival. Paljudesse roogadesse võib lisada (hautiste ja suppide jaoks ei pea enne praadima), nad on maheda maitsega.
lihtne 30. märts 2012, kl 08.33 |
naine 30. märts 2012, kl 13.46 |
seenesõber 02. aprill 2012, kl 11.31 |
Kodukokk 02. aprill 2012, kl 13.28 |
Minul oli täna tööl lõunaks kaasas selline roog: 1 sibul, 1 porgand jämeda riiviga riivitult, 250 gr šampinjone. Panengi selles järjekorras pannile, praen, lisan soola-pipart, maitseks päikesekuivatatud tomatit ja jalopenot, aga maitsestada võib ju oma soovi kohaselt. Juures 1 kalkuniliha-kodujuustu kotlet eelmisest päevast.
Aga võib ka porgand-paprika-tomat-sibul-seened, või suvekõrvitsaga, variante on palju.
Aga võib ka porgand-paprika-tomat-sibul-seened, või suvekõrvitsaga, variante on palju.
Cynthia 02. aprill 2012, kl 14.47 |
N46 05. aprill 2012, kl 23.06 |
oili.persidskaja@mail.ee 21. juuni 2021, kl 13.00 | Registreerus: 4 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Lisa postitus