Kööginõu
Kuidas teha tuunikala-võileivatorti?
paprika 22. august 2012, kl 20.02 |
KenaTartuMees 22. august 2012, kl 20.31 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 72 |
nii võib ka 23. august 2012, kl 09.49 |
Mina teen tuunikala-makra torti kahest möginast, mille määrin vaheldumisi mitmevilja röstsaia(leiva) vahele.
1.mögin koosneb: tuunikala konserv õlis, marineeritud kurk, 20%hapukoor, sidrunipipar.
2.mögin koosneb: makranuudlid, punane sibul, till, 20%hapukoor.
10% hapukoorega ei maksa saiaviilude niisutamiel koonerdada. Kaunistada võib sidruniviilude, tilli ja päriskrabidega.
1.mögin koosneb: tuunikala konserv õlis, marineeritud kurk, 20%hapukoor, sidrunipipar.
2.mögin koosneb: makranuudlid, punane sibul, till, 20%hapukoor.
10% hapukoorega ei maksa saiaviilude niisutamiel koonerdada. Kaunistada võib sidruniviilude, tilli ja päriskrabidega.
olen teinud 23. august 2012, kl 11.13 |
Lisa postitus