Kööginõu
Hea rosolje - kuidas teha?
tegija 01. juuli 2014, kl 13.14 |
M 05. juuli 2014, kl 03.22 |
nimetu 05. juuli 2014, kl 08.25 |
M, sa paned liha ja kala ühte salatisse? pole kunagi sellist salatit söönud. tundub väga võõras.
ise olen teinud nii liha kui kalaga. mõlemad variandid head. aga õige rosolje käib vist ikkagi heeringaga. nagu ma ütlesin enne, ma ei pane heeringat salatisse, vaid tükid kõrvale. kogu mu pere kiidab mind selle eest :). et huvitav lähenemine.
ise olen teinud nii liha kui kalaga. mõlemad variandid head. aga õige rosolje käib vist ikkagi heeringaga. nagu ma ütlesin enne, ma ei pane heeringat salatisse, vaid tükid kõrvale. kogu mu pere kiidab mind selle eest :). et huvitav lähenemine.
nimetu 05. juuli 2014, kl 08.41 |
ei maitse, ei 05. juuli 2014, kl 18.45 |
toidunostalg nimetule 05. juuli 2014, kl 22.31 |
eid_15333dc4b9f950 31. detsember 2017, kl 11.09 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 2 |
võõras mure 03. jaanuar 2018, kl 17.26 |
s.t nn rosoljet armastan väga, aga teen seda juba ammugi lihtsustatud kujul: peet, kartul, hapukurk ja sibul, kastmeks koor-majonees-sinep, maitsestatud soola ja suhkruga. pidulikuma variandi korral veel porgand ja hakitud muna. sinna juurde sobiva heeringa ( liha või süldi) või mis iganes panen eraldi lauale.
Mitte-rosolje 19. veebruar 2018, kl 19.25 |
Kuna mul üks ei saa ühte ja teine teist asja süüa, teen peedisalati väga vähesest - peet, porgand, kartul, hapukurk, sibul. Ja teate, mis salati väga heaks teeb - koostisosad ja kaste peavad kõik väga head olema. Keedepeet värske ja magus, kurk aus hapukurk jne. Sellest olenebki, nagu kõik road. Kastmeks on mul hapukoor maitsestatud soola, terakese suhkru, tirtsu õuna- või veiniäädika ja sinepiga. Kui väga head peeti ei ole, tuleb teha raske otsus ja menüü ära muuta.
Lisa postitus