Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Appi, körvits pudruks
 
Riin 02. detsember 2014, kl 15.54
Palusin mehel körvitsa ära tükeldada, kui ise linnas käin. Kui koju jöudsin, oli see lihtsalt hapus äädikavees ära keedetud. Kusjuures pudruks veel. Ei ühtegi maitseainet ega suhkrut isegi. No mida sellest hapust, enamvähem pudrutaolisest nüüd küll teha annaks, 5 liitrine pott täis, ei raatsi nagu kempsuaugust

ka alla kohe valada. Teine tahtis ju head teha, et keedab kohe ära ka. Segasin suhkruga vähemalt, aga ikka hapu minu jaoks. Äkki kellelgi hea möte, kuidas vöi millega kombineerida, et püreenagi süüa sünniks,
no äädikat palju.
 
libanōid 02. detsember 2014, kl 17.17
mul hakkas silma kuskil mingi pealkiri hapukapsad kōrvitsapüreega koos keedetult, muud tarka küll sellisest hapust pudrust vist teha ei oskaks.
alissandra 02. detsember 2014, kl 17.18
Ma olekski kohe minema visanud, mitte suhkrut raisanud. Mina ei oskaks ega tahakski sellest äädikasest plögast midagi teha.
 
soovitaksin 02. detsember 2014, kl 19.34
siiski maitsestada ja proovida läbi sõela ajada ja uuesti keeta-püreestada(õigemini enne ajada sõelast läbi, siis maitsestada), ehk saab miskit huvitavat
 
njahh 02. detsember 2014, kl 20.58
äkki annaks sellest mingi tšatni-moodi asi kokku vaaritada? Lisaks äkki õunu või midagi magedamaitselist juurde, paneks maitseaineid ja ehk saaks asja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!