Kööginõu
Grillitud vahvel
Hansa 01. juuli 2012, kl 22.18 |
Pärnu hansapäevadel olid ülipopid grillitud vahvli moodi nö. torud. Taigen keerati puupaku ümber ja puupakk pandi süte kohale keerlema, kuni muutus pruuniks. Siis raputati see üle soovitud lisanditega, nagu kaneel, pähklid, seesami seemned jne. Toru eemaldati pakust ja siis sai süüa. Jube hea oli ja järjekord oli pikk. Arvasin, et leian netist mingit infot või isegi retsepti selle kohta, et kuidas seda ise katsetada, aga ei midagi...
Ehk mõni pani tähele, et mis firma seda seal valmistas? Või nende kodulehte? Mingitki infot... Oli vist Läti firma.
Ehk mõni pani tähele, et mis firma seda seal valmistas? Või nende kodulehte? Mingitki infot... Oli vist Läti firma.
Hansa 03. juuli 2012, kl 17.39 |
Lisa postitus