Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Munavõi
 
blender 28. veebruar 2015, kl 15.53
Kas munavõid (või kilu-, heeringa- vm võid) saab blenderis teha?

Munavõi jaoks vist vaja vahekord: 100 g toasooja võid
4 keedetud muna?

'
 
minni 28. veebruar 2015, kl 16.32
Mina hakiksin. Mulle meeldib, kui munavalge on natuke tükilisem. Oi, see ei võta kaua aega,
 
:) 28. veebruar 2015, kl 16.49
Mina vajutan kahvliga, või on pehme ja munad samuti. Selle väikse liigutuse pärast hakka veel blenderit pesema!
 
blender 28. veebruar 2015, kl 17.45
Kõik õige, mis vastati. Ma lihtsalt mõtlesin, et kui rohkem teha, kas jääb selline "kohevam" kuidagi ja ega blenderit ei riku. Ma pole "blenderdanud" midagi - jõulukink. Õpetuses on öeldud, et peab alguses kohe mingit vedelikku panema, ei saa kuival ajada.
 
ongi 28. veebruar 2015, kl 19.21
blenderiga ei saa jah. see ei aja seda paksu ollust ringi.
 
mann 28. veebruar 2015, kl 19.46
Mulle jälle meeldib riivitud muna,peenema riiviga, jääb ühtlane ja isuäratav. Väga hea on riivitud muna segatud majoneesiga, vahest lisan veits võid, vahest mitte.
 
nii teen 01. märts 2015, kl 14.26
Kõige lihtsam ja minu jaoks paraja konsistentsiga on kahvliga peenestamine. Lähengi just tegema, aastapäevast kilusid järgi, hea sellega kiluvõileibu teha
 
blender 03. märts 2015, kl 05.11
Jama teema tõstatasin.
Olen kööginduses paras lammas ka, aga kujutasin ette, et kui kõva vungiga või + lisand blenderdada, siis tuleb midagi fantastilist ☺
Sorri siis .... aga äkki tuleks?
 
:) 03. märts 2015, kl 07.55
No proovi järgi, kui tahtmine on ja anna meilegi teada, mis sai.
 
Helle 03. märts 2015, kl 10.34
Kui või on pehme ja muna enne ära tükeldad, siis blender suudab selle mögina küll käima tõmmata, aga suure vungiga juhtub füüsika - ehk siis kogu see mass on sul põhimõtteliselt mööda blenderi seinu laiali üles välja ja ega see mass sealt ise alla ei kuku. Kui peeneks ta jõuab saada, ei oska öelda. Üldiselt ei soovita teha, blenderi pesemiseks läheb pärast rohkem aega. Saumikseriga on mõtekam teha, kui hästi ühtlast tulemust tahad saada, kuigi sellega annab ka mässata. Minu jaoks on munavõi võlu just munatükid ja selle pärast teen alati kahvliga.
 
helemai 03. märts 2015, kl 14.40
Blenderiga ei ole veel proovinud munavõid teha, küll aga olen pasteeti blenderdanud, täitsa asjaline jäi.
Munavõid teen mina purustajas ( need mis on TOP-SHOP`is; ja ka maximas klepsude eest), või asemel panen ainult majoneesi,ja tuleb hästi pehme kreemjas.
 
mari 03. märts 2015, kl 19.56
arvan samuti, et kahvliga on lihtsam kui saumikseriga. saumikseriga on samuti kuiva segu ikka väga vaevaline valmis treida, ammugi suures koguses. kahvliga kindlasti lihtsam.
 
:)) 06. märts 2015, kl 10.44
Ma teen kõik asjad blenderis. Koogid ja hoidised. Sibula hakin ka seal. Käed ei haise ja masina saab ruttu pihtaks.
did_253238 14. märts 2015, kl 18.09
Põhimõtteliselt saab küll, kui muna on soe, siis ka või on vedelam ja seguneb paremini. Blenderi seintelt saab selle kokku kaapida silikoonspaatliga. Ära küll blenderit ei riku, olenevalt blendri tera ja kannu kujust mõni hakib paremini kui teine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!