Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
pärmitaigen
 
palun aidake 23. aprill 2015, kl 12.32
Retseptis kästakse lasta saiakestel 10 min ahjuplaadil kerkida. Aga mitme kraadi juures umbes?
 
mutt 23. aprill 2015, kl 13.07
Kerkivad ikka toatemperatuuril ja seejärel paned ahju küpsema.
 
teemaalgataja 23. aprill 2015, kl 13.12
Ok, suur tänu, see sõna "ahjuplaat" ajas segadusse ja arvasin et tuleb ahju panna kohe.
 
ei ole vale 23. aprill 2015, kl 15.11
Poole kiiremini kerkibki ahjuplaadil ja ahjus :).
Ainult ahju temperatuur ei tohi olla üle 40 kraadi.
Ja ega aeg ei olegi tegelikult oluline, jälgi suurust, kui saiakesed on suuremaks kerkinud, siis võid küpsetama hakata, kui aga kerkimist näha ei ole, siis jahedas ruumis võid isegi kuni 30 minutit kergitada.
Kerkimine peab olema silmaga märgatav!
did_253238 23. aprill 2015, kl 15.43
Kõige paremad saiad saad, kui lased neid kerkida vähemalt 8 tundi v üleöö külmkapis (nb- mitte sügavkülmikus, vaid ikka tavalises külmkapis). Sealt hommikul sooja ahju ja - super!
 
seidi 01. mai 2015, kl 16.08
Siis pead hoidma saiakeste pinna veel niiske, et ära ei kuivaks. Niisuta veega ja kui soovid munaga määrida, siis vahetult enne ahju panekut.
 
rivo 02. mai 2015, kl 14.58
oi kuidas ma armastan kukleid mudida !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!