Kööginõu
pärmitaigen
palun aidake 23. aprill 2015, kl 12.32 |
mutt 23. aprill 2015, kl 13.07 |
teemaalgataja 23. aprill 2015, kl 13.12 |
ei ole vale 23. aprill 2015, kl 15.11 |
Poole kiiremini kerkibki ahjuplaadil ja ahjus :).
Ainult ahju temperatuur ei tohi olla üle 40 kraadi.
Ja ega aeg ei olegi tegelikult oluline, jälgi suurust, kui saiakesed on suuremaks kerkinud, siis võid küpsetama hakata, kui aga kerkimist näha ei ole, siis jahedas ruumis võid isegi kuni 30 minutit kergitada.
Kerkimine peab olema silmaga märgatav!
Ainult ahju temperatuur ei tohi olla üle 40 kraadi.
Ja ega aeg ei olegi tegelikult oluline, jälgi suurust, kui saiakesed on suuremaks kerkinud, siis võid küpsetama hakata, kui aga kerkimist näha ei ole, siis jahedas ruumis võid isegi kuni 30 minutit kergitada.
Kerkimine peab olema silmaga märgatav!
did_253238 23. aprill 2015, kl 15.43 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 24 |
seidi 01. mai 2015, kl 16.08 |
Lisa postitus