Kööginõu
tuunikala tšilliga
---------- 29. detsember 2016, kl 17.55 |
tsiki-briki 29. detsember 2016, kl 19.52 |
k 02. jaanuar 2017, kl 11.43 |
eid_15159c57011059 09. märts 2018, kl 12.19 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 14 |
tuunikala konserv on parim õlis või vees,ilma igasuguse tomati v tsilliga,rikub hea maitse,aga eks tee salatit karuli ja porgandi-hernega-või tyrgiubadega,pärlsibulat ja kappareid ka-hea saab kui just see tsilli segama ei hakka st vänge.
Osta tykk toorest tuunikala steike ja tee nn kiirelt pannil 2-3 min igast küljest praetult ja naudi,röstitud juurikatega v tomatiga ja sidruniga,alles mõni päev tagasi tegin-jumalikult hea,aga hind ka hea..steik keskmisel 5-6 eur-i -10 eur,oleneb tyki suurusest ja erinevast kas valge või punane tuun..
Osta tykk toorest tuunikala steike ja tee nn kiirelt pannil 2-3 min igast küljest praetult ja naudi,röstitud juurikatega v tomatiga ja sidruniga,alles mõni päev tagasi tegin-jumalikult hea,aga hind ka hea..steik keskmisel 5-6 eur-i -10 eur,oleneb tyki suurusest ja erinevast kas valge või punane tuun..
Lisa postitus