Kööginõu
Banaanipannkoogid
------ 05. aprill 2017, kl 18.41 |
Nimelt mure sellest, et juba mitmeid kordi banaanipannkooke tehes ei saa neid üldse ümber pöörata ja lagunevad täiesti laiali. Kas keegi oskab öelda milles asi? Viimane kord tegin üks ja pool banaani, üks muna ja umbes 3 spl kookosjahu. Mõtlesin et äkki jahu aitab aga ei. Aga muidu ka kui olen teinud ilma jahuta vōi pannud juurde purustatud kaerahelbeid siis ikkagi lagunevad. Netis pilte vaadates on kõigil ilusad ōhukesed, mul aga tulevad sellised paksud plönnid, sest üritan iga hinna eest neid pannil päästa ja kuidagi kokku panna. Aga jah kõik nipid ja nōuanded teretulnud!
?.. 05. aprill 2017, kl 22.34 |
Üldiselt ju muna on see, mis seob. Ehk peaks rohkem panema.Selline imelik väike kogus 1,5 banaani ? Ei hakkaks pannigi määrima.
Pole ise eriline küpsetaja, aga kuskilt on jäänud meelde Erik Orgu retsept "kõige tervislikumad pannkoogid", otsi see välja.
Väikesed paksud pannkoogid ongi palju paremad kui mingid õhukesed tallanahad. Maitse asi muidugi.
Pole ise eriline küpsetaja, aga kuskilt on jäänud meelde Erik Orgu retsept "kõige tervislikumad pannkoogid", otsi see välja.
Väikesed paksud pannkoogid ongi palju paremad kui mingid õhukesed tallanahad. Maitse asi muidugi.
Helve Tamm 05. aprill 2017, kl 22.48 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 254 |
Lisa postitus