Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Banaanipannkoogid
 
------ 05. aprill 2017, kl 18.41
Nimelt mure sellest, et juba mitmeid kordi banaanipannkooke tehes ei saa neid üldse ümber pöörata ja lagunevad täiesti laiali. Kas keegi oskab öelda milles asi? Viimane kord tegin üks ja pool banaani, üks muna ja umbes 3 spl kookosjahu. Mõtlesin et äkki jahu aitab aga ei. Aga muidu ka kui olen teinud ilma jahuta vōi pannud juurde purustatud kaerahelbeid siis ikkagi lagunevad. Netis pilte vaadates on kõigil ilusad ōhukesed, mul aga tulevad sellised paksud plönnid, sest üritan iga hinna eest neid pannil päästa ja kuidagi kokku panna. Aga jah kõik nipid ja nōuanded teretulnud!
 
?!??? 05. aprill 2017, kl 21.13
A miks sa neid seal ümber keerutad?
 
?.. 05. aprill 2017, kl 22.34
Üldiselt ju muna on see, mis seob. Ehk peaks rohkem panema.Selline imelik väike kogus 1,5 banaani ? Ei hakkaks pannigi määrima.
Pole ise eriline küpsetaja, aga kuskilt on jäänud meelde Erik Orgu retsept "kõige tervislikumad pannkoogid", otsi see välja.
Väikesed paksud pannkoogid ongi palju paremad kui mingid õhukesed tallanahad. Maitse asi muidugi.
Helve Tamm 05. aprill 2017, kl 22.48
Erik Orgu retsept: 120g banaani, 4 muna, 2spl kaerajahu, soola, sutsu kaneeli.
Niiet pane julgelt mune juurde, vedelikku ju pole ja jahu vähe. Eks ta omleti sarnane on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!