Kööginõu
Hapukapsale rosinad?
Keetja 22. detsember 2014, kl 15.18 |
galita 22. detsember 2014, kl 16.13 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 3,876 |
Kapsaste hautamisest rosinatega ei ole kuulnud, kuid värskele kapsale lisatakse rosinaid.
2kg. kapsast
1kg. rosinaid
2-3 porgandit
100gr. basiilikut
Kapsas peenestada, porgand riivida jämedal riivil, basiilik peenestada ja panna see kõik potti/kaussi. Peale valatakse tuline vesi, kuhu 1L kohta on lisatud 15gr. soola ning 100gr. mett. Seisma peab ühe ööpäeva.
2kg. kapsast
1kg. rosinaid
2-3 porgandit
100gr. basiilikut
Kapsas peenestada, porgand riivida jämedal riivil, basiilik peenestada ja panna see kõik potti/kaussi. Peale valatakse tuline vesi, kuhu 1L kohta on lisatud 15gr. soola ning 100gr. mett. Seisma peab ühe ööpäeva.
aaa 22. detsember 2014, kl 19.21 |
rivo 22. detsember 2014, kl 21.57 |
Keetja 22. detsember 2014, kl 22.43 |
kehvad 25. detsember 2014, kl 13.20 |
kokoos 27. detsember 2014, kl 23.33 |
õunauss 29. jaanuar 2015, kl 14.20 |
õunauss 29. jaanuar 2015, kl 14.22 |
Lisa postitus