Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Kukeseened talveks
 
Kerttu 25. juuli 2017, kl 10.14
Tere. Selline mure, et sooviks talveks kukeseeni sügavkülma panna, aga ei tea kuidas teha
 
Libanōid 25. juuli 2017, kl 17.13
Paned puhastatud seened pannile, kuumutad kuni suurem vedelik aurustunud.
Ma lisan soola ja pipra ja natuke ōli sekka ja ongi valmis. Samas vahel lisan ka sibula, siis on talvel kohe kōik kiirelt vōtta. Vōiga jääks maitselt parem, aga vōi minevat sügavkülmas seistes mōrudaks.
eid_1559fd160e68c1 26. juuli 2017, kl 20.47
Libanõiaga nõus - või muutub seistes kibedaks, parem on kuumale pannile õli, siis kukeseened, veidi soola-pipart ja praadida kuni vedelik on peaaegu kadunud. Sama teen ka nt. puravikega. Ka muud seened praen peale kupatamist/nõrutamist õliga läbi ja siis karpi ning sügavkülma. Kord tegin ka nii, et kupatatud,nõrutatud seened peale jahtumist karpi ja sügavkülma, aga siis olid nad talvel nagu kummitükid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!