Sai see kivi siis 2 päeva tagasi Maximast koju toodud. Asusime teismelise pojaga kohe katsetama. Esimene kord kuskilt instruktsioone eriti ei lugenud, teada oli vaid niipalju, et kivi tulevat aeglaselt soojendada. Panin pizza külmale kivile, veidi riivsaia alla. Ahjus soojenes kerkis ja küpses kokku ca 45 minutit. Ilmselgelt oli see taktika kohutav, kuid pizza muidu täitsa hea, ainult et keeldus kivi küljest lahkumast. Suure noaga sai kuidagi ära lõigatud, pool põhja jäi kivi külge, pärast leotasin lahti.
Teisex katsex sai internetist uuritud ja kivi enne 45 minutit soojendatud. Pizza tegin valmis sellele kaasas olnud ümmargusele metallist alusele ja sinna jahu alla. Seekord keeldus pizza metallaluselt lahkumast, mingist kivile libistamisest polnud juttugi. Lõpuks puust pannilabidaga lükkasin-sonkisin kuidagi kuumale kivile, tainas ja kate segamini ja känkras. Ära kuidagi sõime, kuid tulemus oli halvemgi kui esimesel katsel.
Andke palun head nõu, targemad!