Kööginõu
sobivad paarid
katrin 17. juuli 2018, kl 21.56 |
suu 24. juuli 2018, kl 12.04 |
silk ja kartul, pekk ja munad, hapupiim ja kama, mannapuder ja kissell, moos ja sai, piim ja leib:)
vanasti sai suvel sooja ajaga söödud ka toorest soolapekki leiva ja hapupiimaga.
nende paaridega, mis siin üles loeti, igati nõus. vanast klassikast veel
heeringas ja hapukoor (tiba sidruniga maitsestatud),
piima-riisisupp ja kaneel,
kala ja majonees,
maks ja muskaatpähkel,
kohupiim ja köömned,
"sada ja seened"...
olen avastanud, et kõik juustud on meega topelt head. ja et värske kurgi salat piparmündiga on eriti maitsev. võiks jätkata
must leib ja koriander
jpm.
vanasti sai suvel sooja ajaga söödud ka toorest soolapekki leiva ja hapupiimaga.
nende paaridega, mis siin üles loeti, igati nõus. vanast klassikast veel
heeringas ja hapukoor (tiba sidruniga maitsestatud),
piima-riisisupp ja kaneel,
kala ja majonees,
maks ja muskaatpähkel,
kohupiim ja köömned,
"sada ja seened"...
olen avastanud, et kõik juustud on meega topelt head. ja et värske kurgi salat piparmündiga on eriti maitsev. võiks jätkata
must leib ja koriander
jpm.
katrin 24. juuli 2018, kl 16.03 |
alissandra 03. juuni 2019, kl 21.04 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
Olen eelpool loetletuga enamasti nõus (no tomat ja basiilik pole proovinud, pigem ikka kurk ja basiilik), aga eluaegse suure kalasöödiku ja austajana ei ole ma kunagi ega hakkagi aru saama sellest majoneesiga (tihti ka veel ohtra piparaga) kalamaitse tapmisest. Mis ma sest kalast siis üldse peaks tarbima, kui enam originaalmaitset ei tunne. Maitse üle kakeldakse, nii et andke tuld. :P
Katrin 29. juuni 2019, kl 13.03 |
Lisa postitus