Kööginõu
Kabatskovaja ikraa
kysija 05. august 2018, kl 08.56 |
suu 14. august 2018, kl 15.43 |
kle sa teed vist nalja. kas tõesti ei ole poodides või turul seda toodet kohanud? müüakse pooleliitristes purkides, just paras kogus paari päevaga ära süüa või kuhugi toidusse sumada. silt ütleb selges vene keeles "ikra iz kabatškov". viimati lausa imestasin, kui maitsev ta oli. nii et ise ei pea tegema.
aga kas vene ajal ka terveid kabatšokke müüdi, ei mäleta. nad on ju õrnad ja kindlasti tülikad transportida.
aga kas vene ajal ka terveid kabatšokke müüdi, ei mäleta. nad on ju õrnad ja kindlasti tülikad transportida.
eid_152c57a16a78ee 15. august 2018, kl 09.44 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 50 |
suu 15. august 2018, kl 12.53 |
teemaalgataja kirjutab, et "tuletab meelde seda nõukaaega, siis müüdi mõni kord poes konservina".
tahtsin vastuseks öelda, et müüakse ka praegu ja lausa iga päev , mitte ainult mõni kord. ja lisaks venemaistele ka mitut sorti "välismaiseid", aga mulle just maitseb see "ikra..." rohke tomatiga.
kui on endal kabatšokke üle, siis muidugi peab püüdma nad sisse teha. aga tõesti, julgen öelda, et see poe oma on väga hea.
mina kabatšokke ise ei kasvata (kardan, et see mul see ei õnnestu), aga ostan ja just täna tegin neist maitsva hommikusöögi.
tahtsin vastuseks öelda, et müüakse ka praegu ja lausa iga päev , mitte ainult mõni kord. ja lisaks venemaistele ka mitut sorti "välismaiseid", aga mulle just maitseb see "ikra..." rohke tomatiga.
kui on endal kabatšokke üle, siis muidugi peab püüdma nad sisse teha. aga tõesti, julgen öelda, et see poe oma on väga hea.
mina kabatšokke ise ei kasvata (kardan, et see mul see ei õnnestu), aga ostan ja just täna tegin neist maitsva hommikusöögi.
??? 16. august 2018, kl 08.40 |
lisan ka ühe ikraa retsepti va-venevärgi....äädikas 4spl 9% või 2 spl 30%
2spl kuhjaga jämedat soola, 200gr või 1 kruusitäis toiduõli.500gr tomati pastat või 1lit pudel Felixsi ketsupit, 1kg riivitud porgandit, 1 kg mugulsibulat 5-6 kg kabtshokki või kõrvitsat, 3-4 spl suhkrut (maitse tasandajaks) 1tl 5piprasegu, kes tahab võib asendada 1-2 tshillipipra kaunaga.
vaiksel tulel hautada u 30-40 min,lisada äädikas püreestada enne purki panekut. Säilib kevadeni ka toatemperatuuril, kui enneotsa ei saa
2spl kuhjaga jämedat soola, 200gr või 1 kruusitäis toiduõli.500gr tomati pastat või 1lit pudel Felixsi ketsupit, 1kg riivitud porgandit, 1 kg mugulsibulat 5-6 kg kabtshokki või kõrvitsat, 3-4 spl suhkrut (maitse tasandajaks) 1tl 5piprasegu, kes tahab võib asendada 1-2 tshillipipra kaunaga.
vaiksel tulel hautada u 30-40 min,lisada äädikas püreestada enne purki panekut. Säilib kevadeni ka toatemperatuuril, kui enneotsa ei saa
njahh 20. august 2018, kl 22.44 |
to kysija 21. august 2018, kl 17.33 |
jep 06. oktoober 2018, kl 04.42 |
to suu 20. oktoober 2018, kl 15.21 |
suu 26. oktoober 2018, kl 19.13 |
viimasele 29. oktoober 2018, kl 17.10 |
lörup 10. detsember 2018, kl 04.21 |
naljakas 11. detsember 2018, kl 02.27 |
viimasele 05. jaanuar 2019, kl 07.25 |
Lisa postitus