Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
katkine keraamilise pllidi klaas
 
kata55 20. märts 2022, kl 00.22
Oskab keegi öelda, kas pea kildudeks läinud keraamilise pliidi katet on võimalik kusagilt osta või tuleb nüüd uus pliit osta??
 
Küsi remondist? 20. märts 2022, kl 03.10
Miks pead vaevata, helista mõnda remondifirmasse ja küsi sealt, mida teha sellise pliidi plaadiga. Kas on võimalik plaati vahetada või pead uue pliidi ostma.
 
kata55 20. märts 2022, kl 10.57
AA, see ka õige mõte, et remondifirmast küsida. Need täna muidugi suletud... ise mõtlesin sinna kauplusesse helistada, kust ostsin. Kodumasinate kauplused täna küll avatud.
Vahetama pean sellepärast, et kass oli roninud riiuli peale, mis oli pliidi kohal seinal ja seal peal olid maitseainetetopsikud, mis on klaasid. Nii nagu ma kööki läksin, nii ta maha hüppas ja ... Plaadiplaadil lausa auk sees... :(
 
Küsi remondist! 20. märts 2022, kl 13.53
Kauplusest saad küsida, kes nende müüdavat kaupa remondib ja homme sellesse firmasse helistada. Arvata õpib, et ega see plaadi vahetus eriti odav ei ole. Kui pliit on vanemat sorti, siis tasuks mõeldauue pliidi ostule.
Ja veel, muretse mingi kõva kate, näiteks vineer, millega saad pliidi plaadi pealt kinni katta, kui pliiti ei kasuta, siis ei saa sellist asja enam juhtuda.
 
Küsi remondist! 20. märts 2022, kl 14.06
Kui töökoda ei saa plaati vahetada, siison veel võimaluaosta poest eraldi müüdav integreeritav pliidi plaat ja see sobitada vanakatkise plaadi asemele.
Kuid selle paikapanekuks on vaja ka elektriku, kes oskab seda tööd. Seda kõikesaad küsida remonditöökojast. Eks neil on varem ka taolisi juhtumeid olnud.
 
kata55 23. märts 2022, kl 16.50
Tuli meelde, et mul on kindlustus kodule, kus on ka see pakett sees. Vaatan, kuidas edeneb... esialgu pean remondifirmast uurima, kas neil siiski pole võimalik vahetada... nii öeldi kindlustusest.
Mul on uus pliit, paar aastat vana ja küsisingi poest järgi, et mida tegema peaksin tegema ja sealt soovutati siisremondifirmat.
Aga asi ka selles, et olen 2 päeva helistanud vahetpidamata ja mittte keeegi ei võta telefoni. Firma on Tartus nimega ARWEST OÜ. Ma ei teagi, milleks neil üldse telefoni number on, mis anti poest ja kodukal ka see kirjas.
Nüüd saatsin meili neile... ehk viitsivad vastata... kui ei, siis lähen kohapeale, saab kiiremini.
 
Küsi remondist! 23. märts 2022, kl 17.14
Mine käi kohapeal ära. Meil küll nutimaailm, kuid mõnda asja saab konts ja varvas stiilis kiiremini korda ajada.
Vaata ka Äriregistrist ja Tarbjakaitse mustast nimekirjast, kas see firma on veel elus. Võib-olla on seosed koroonaga pikkud kotti pannud.
 
kata55 31. märts 2022, kl 12.14
Kirjutan sellest, mis pliidi klaaskeraamilisest plaadist lõpuks saab
Kokkuvõttes läheb plaadi vahetus 25 euri kallimaks, kui ostetud pliit., aga kuna mul on kodukindlustus, siis on lootust mingi summa tagasi saada.
Suhtlus remondifirmaga käib ainult meili teel, telefonile nad ei vasta ikkagi, kui olen proovinud helistada, et küsida mõni täpsustav küsimus. Ikka kiri teele. Ma pole kirjas küsinud ka, et miks telefoni ei võeta.
 
soovitus. 31. märts 2022, kl 16.15
hinnad erinevates firmades võivad kordades erineda. küsi ikka pakkumist mitmest kohast
 
Koodukindlustus. 31. märts 2022, kl 16.26
Tavaliselt on kindlustuse oma remondifirmad keda nad usaldavad. Kirjuta neile ja küsi, kas neil on võimalik soovitada firmat, kelle poole pliidi remondi asjus pöörduda.
Et ei jutuks seda, et nad pärast ütlevad, st selle või tolle firma töid nad ei aksepteeri
Kui pliit korras on siis kirjuta kuidas olukord lahenes ja palju kindlustus kinni maksis.
 
kata55 14. aprill 2022, kl 15.47
Kirjutan oma keraamilise pliidi saagast
Pliit on nüüd korras, klaas sai lõpuks vahetatud ja kindlustus maksab 185 euri, ise maksan 200. Kokku läks kassikese temp maksma 385 euri :(
 
Küsi remondist! 14. aprill 2022, kl 19.15
Tänan info eest. Kui kindlustud maksis osa klaasplaadi maksumusest, siis said küll odavamalt pliidi korda. Kas plaadi vahetus tehti kodus või oli vaja pliit viia töökotta?
Kas pliit töötab normaalselt?
 
kata55 09. mai 2022, kl 00.31
Plaadi vahetus tehti kodus ja see maksis 25 euri. Mul polnud võimalik töökotta viia.
Pliit töötab nii nagu varemgi, seega hästi. Ainult, et plaadi äär on nüüd roostevabast terasest, varem oli valge, nii nagu pliitki. Oleks tahtnud muidugi, et uus äär oleks ka valge olnud, aga tehasest oli nii saadetud.
Kindlustus on maksikindlustusena vormistatud, seega hüvitatakse ka lemmikloomadele kulunud ravikulud. Minul on omavastutus 200 euri. Kahjuks oli selline lause ununenud selleks momendiks, kui seda oleks vaja läinud...
 
Küsi remondist! 09. mai 2022, kl 03.33
Aitäh info eest! Kui peaks midagi sarnast juhtuma, siis hea teada, et kindlustusest võib abi olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!