Kööginõu
sügavkülmutatud kala. vimb.
MiuMiu4 13. juuni 2016, kl 22.09 |
Luge kokkuvõttes selline, et mul on ootamatult 49 sügavkülmutatud vimba ("pärisin" sugulase sügavkülmiku, kui ta kaheks aastaks väljamaale läks). Pead maas, sisikond väljas, roogitud. Püütud sel aastal, mil seda iganes püüda tohtis. Ma olen üksiklaps ja mul pole kelleltki küsida. Mis ma nendega teen :-( Ise olen sept alguses ka aastaks lahkumas :-(
Kass on, kui vastus on, et sööda kassile.
Kass on, kui vastus on, et sööda kassile.
Andke mõistust!Kassile nüüd raisata! 13. juuni 2016, kl 22.20 |
njahh 15. juuni 2016, kl 10.46 |
arvuti ja netiühendus tunduvad sul olemas olema? Võta siis toidutare või nami-nami või korzetsi leht või mis iganes retseptileht lahti ja hakka otsast kalaroogasid tegema. Sobivad praktiliselt kõik retseptid, kus jutuks rasvasem (siig, karpkala) valge kala. Grillimiseks sobib ka.
Võid ju mõnd rooga ka sõbrad sööma kutsuda. Sügiseni veel aega küll.
Vaevalt et seda suitsutajat nii lihtne leida oleks ja suitsukala läheb ju lõppeks halvaks. Vaevalt et inimene korraga 40 kala nahka suudab pista.
Võid ju mõnd rooga ka sõbrad sööma kutsuda. Sügiseni veel aega küll.
Vaevalt et seda suitsutajat nii lihtne leida oleks ja suitsukala läheb ju lõppeks halvaks. Vaevalt et inimene korraga 40 kala nahka suudab pista.
Liina 17. juuni 2016, kl 00.22 |
?? 17. juuni 2016, kl 01.45 |
Lisa postitus