Kööginõu
lossi varemed
getu 25. veebruar 2003, kl 12.37 |
M 25. veebruar 2003, kl 19.33 |
lilleline 26. veebruar 2003, kl 10.52 |
plika 26. veebruar 2003, kl 12.10 |
manniky 26. veebruar 2003, kl 12.17 |
köögikata 26. veebruar 2003, kl 12.44 |
Ma arvan, et sa mõtled seda, mida mina nimetan kräsuks. Retsept järgmine :
Taigen
2 muna
1 kl suhkrut
200 g hapukoort
1,5 – 2 klaasi jahu
1 tl soodat
2 spl kakaopulbrit
Munad vahustada suhkruga, lisada hapukoor ja soodaga segatud jahu,
2/3 taignast küpsetada eraldi, 1/3 lisada kakao ja küpsetada ümmargune alus.
Hele alus lõigata kuubikuteks.
Täidis
600 g hapukoort
suhkrut
vaniljesuhkrut
(soovi korral 1 banaan)
Ained segada (banaaan tükeldada väikesteks kuubikuteks, annab koogile väga meeldiva lisamaitse) , lisada juurde taignakuubikud, segu laduda pruunile alusele.
Glasuur
100 g võid
2 spl suhkrut
2 spl hapukoort
2 spl kakaopulbrit
Ained kuumutada (mitte keeta!) ja valada koogile.
Hoida järgmise päevani külmas.
Head Isu!!
Taigen
2 muna
1 kl suhkrut
200 g hapukoort
1,5 – 2 klaasi jahu
1 tl soodat
2 spl kakaopulbrit
Munad vahustada suhkruga, lisada hapukoor ja soodaga segatud jahu,
2/3 taignast küpsetada eraldi, 1/3 lisada kakao ja küpsetada ümmargune alus.
Hele alus lõigata kuubikuteks.
Täidis
600 g hapukoort
suhkrut
vaniljesuhkrut
(soovi korral 1 banaan)
Ained segada (banaaan tükeldada väikesteks kuubikuteks, annab koogile väga meeldiva lisamaitse) , lisada juurde taignakuubikud, segu laduda pruunile alusele.
Glasuur
100 g võid
2 spl suhkrut
2 spl hapukoort
2 spl kakaopulbrit
Ained kuumutada (mitte keeta!) ja valada koogile.
Hoida järgmise päevani külmas.
Head Isu!!
eke 26. veebruar 2003, kl 15.24 |
Lossivaremed on uleval Everydays, 24.veebruari all. On kull jah nagu kräsupea, aga ilma kakaota. Ja ma pole ka varem kräsupeasse banaane loikunud...
Lahedaid asju suuakse ikka - kirju koer, seakorvad, kasukas, taluneiu, vaesed ruutlid, härjasilmad, pisarakook, tuuletaskud, neegrimunad, lumepallid, ounapommid...
Lahedaid asju suuakse ikka - kirju koer, seakorvad, kasukas, taluneiu, vaesed ruutlid, härjasilmad, pisarakook, tuuletaskud, neegrimunad, lumepallid, ounapommid...
Retsept 26. veebruar 2003, kl 15.43 |
2 pakki tordipulbrit (1 valge teine kakaoga)
1 liiter hapukoort
vaniljesuhkur
1/2 klaasi suhkurt
mõned kiivid, banaanid, apelsin
1 tahvel šokolaadi
Segada tordipulber vastavalt juhisele. Küpsetada kaks kihti. Üks kiht lõigata 1sm. suurusteks tükkideks. Segada kokku hapukoor, suhkur, vanilje ja puuviljad, sinna sisse panna lõigatud kuubikud, segada. Jätta mõneks ajaks seisma. Ühele küpsetatud kihile määrida natuke hapukoore massi. Tõsta kogu mass hapukoorega määritud kihile, et moodustuksid korrapäratud varemed. Sulatada šokolaad mõne spl. piimaga, valada tordi peale, panna külmkappi seisma, et tort imbuks läbi.
Kui korra proovid siis sa jääd seda tegema, sest see on väga maitsev. Jõudu tööle.
1 liiter hapukoort
vaniljesuhkur
1/2 klaasi suhkurt
mõned kiivid, banaanid, apelsin
1 tahvel šokolaadi
Segada tordipulber vastavalt juhisele. Küpsetada kaks kihti. Üks kiht lõigata 1sm. suurusteks tükkideks. Segada kokku hapukoor, suhkur, vanilje ja puuviljad, sinna sisse panna lõigatud kuubikud, segada. Jätta mõneks ajaks seisma. Ühele küpsetatud kihile määrida natuke hapukoore massi. Tõsta kogu mass hapukoorega määritud kihile, et moodustuksid korrapäratud varemed. Sulatada šokolaad mõne spl. piimaga, valada tordi peale, panna külmkappi seisma, et tort imbuks läbi.
Kui korra proovid siis sa jääd seda tegema, sest see on väga maitsev. Jõudu tööle.
Fare 14. september 2022, kl 17.20 |
Lisa postitus