Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Miks pannakse kurgipurgid teki sisse?
 
Sigudik 16. august 2023, kl 13.38
Miks pannakse kurgipurgid pärast kaanetamist teki sisse? Milleks see vajalik on?
did_1305161 16. august 2023, kl 21.06
Seda tehakse selleks, et purgid jahtuksid aeglaselt. Seda meetodit kasutatakse siis, kui sul on purgid enne kurkide tillivarte ja mustssõstra lehtede sisse panekut steriliseeritud sa ei plaani neid purke pärast kuuma marinaadi peale valamist ja enam steriliseerida ehk kuumutada kuuma veega katlas 80 kraadi juures 15 minutit.
Vaid paned marineerimiseks vajalikus asjad koos kurkidega purki ja valad kohe kuuma marinaadi peale ning keerad kaaned kinni ja paned tekkide alla aeglaselt jahtuma vähemalt 24 tundi või kauem. Öeldakse, et nii saab marineerida ka, kui on head tingimused säilitamiseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!