MAITSVAD PÜREESUPID
Mõlemad supid suhteliselt väiksese kalorisisaldusega ja väga maitsvad!
Seene-vasikaliha püreesupp
1. keeda ära tükk vasikaliha
2. kui liha keedetud võta leemest välja ja lõika väiksemateks tükkideks
3. leem potis maitsesta, lisa paar puljongikuubikut (seene) soovi korral
4. lisa leemele kartulikuubikud, keeda pehmeks, püreesta
5. pott tulele tagasi, lisa supile viilutatud sampinjonid, lillkapsatükid, lihatükid.
6. lase u 5 min keeda, maitsesta värske tilli, peterselli, sibulaga.
Kanafilee-püreesupp
1. keeda pehmeks porgandi, kartuli ja kaalikatükid, maitsesta kanapuljongikuubikutega
2. potis olev püreesta
3. pane tulele tagasi, lisa kanafileest lõigatud ribad-tükid ja lillkapsatükid.
4. keeda u 15-20 min
5. lisa maitse järgi (keskmise poti kohta u 4-5 sl) toor-või sulatatud juustu.