karamellkisselli tegemisel ma abiks ei oska olla, aga meie pere saiavorm on selline:
sai viilutada ja igale viilule määrida õhuke kiht võid.
klaasist ahjuvorm määrida võiga ja laduda kihiti saiaviilud moosiga. ja kindlasti veel suhkrut ka vahele raputada (me oleme suured magusaarmastajad!)
esimeseks ja viimaseks kihiks vormis peaks olema saiaviilud.
kaste koosneb piimast, munadest (2 klaasi piima kohta 4 muna), vanillsuhkrust, kaneelist ja kui enne suhkru lisamise unustasid, siis nüüd on veel viimane võimalus seda viga parandada:-)kastet peab olema nii palju, et saiavormi peale kallates on seda vähemalt pool vormi kõrgust (võib ka rohkem)
valada kaste vormi saiale peale, katta kaanega ja jätta seisma (mina olen ta lihtsalt kapi peale "unustanud"). küpsetamiseks on saiavorm valmis umbes 1-1,5 tunni pärast, kui suurem osa kastmest on saia sisse imendunud.
saiavorm panna külma ahju ja ahi 200 kraadile. nii küpseb saiavorm 1 tunnikese jagu. küps saiavorm on igast küljest kenasti pruun ja kastmevedelikku ei ole üldse näha.
moosi asemel võib kasutada ka viilutatud õunu (aga suhkrut tuleb rohkem panna)