Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Millist potti valida?
 
Potitu 11. jaanuar 2002, kl 18.40
Tere,
soovin endale soetada uue potikomplekti, mida oleks võimalik kasutada nii tavalisel elektripliidil kui ka keraamilisel pliidil. Asjatut luksust ma taga ei aja ega sooviks ka lihtsalt firmamärgi eest liigset raha välja anda. Küll peaksid need potid olema praktilised, mugavad ja kergesti puhastatavad. Teflonpinnaga ka vist ei tahaks, sest selle pinnaga peab vist hirmus ettevaatlikult ringi käima. Kas oskate soovitada keskmise hinnaklassiga väärt potte?
 
Viive 15. jaanuar 2002, kl 11.57
Tere, kuna muretsesin endale enne jõule paar kööginõud, mis osutusid väga praktiliseks. Tegemist on titaankeraamiliste nõudega, neid saab väga kergesti puhastada, kaaned ja käepidemed kannatavad kuuma(ahju pista), need on meil kaunis vähe kasutatavad veel, saab neid ainult ühe firma kaudu, müügil neid veel ei ole kuulnud olevat. Need on kaunis kallid ja komplekti neid korraga ma ei tihanud osta, ostsin panni ja ahjupoti, seda viimast mul korralikku polnudki, sain nende kahe ostu peale kingiks sellise kõrgema koonilise kaane. see käib rõõmsalt nii panni kui ka teiste pottide peale, selle eelis on ,et ei kee kunagi üle. Tefloni ärge küll enam muretsege, see on aegunud ja ikka väga vilets. Mina soovitan komplekti asemel kvaliteetseid potte ükshaaval muretseda. Kõike ilusat Viive
 
inga 15. jaanuar 2002, kl 12.17
meil on hakkmanni potid, vääga mõnusad, spets keraamilisele pliidile.
 
zoocoll 15. jaanuar 2002, kl 16.50
Võta ja kae HobbyHalli kodukalt või viimasest kataloogist. Olen sealt endale potikomplekti soetanud 3 aastat tagasi, hind ei ole üldse kõrge selle eest, mis saad. Nõud on praegu sama kenad kui ostes, mõni kriimuke vaid, kuid mul on ka Hackmani pott ning pind kriimustub paraku ka sellel, nii et ei ole midagi igavest siin ilmas. Eelista klaasist, auruavaga kaasi - siis saad muuhulgas kaant kergitamatagi pealt vaadata, kuis puder keeb.

Korraliku poti põhi, nagu ka pliidi pind, peab olema absoluutselt kaardumata ja tasane, siis on soojusvahetus kõige ökonoomsem. Tavalise malmplaatidega ja keraamilise plaadiga pliitidel siinkohal vahet ei ole - mis sobib ühele, sobib ka teisele. On uskumatu, kuidas korralik keedunõu energiat võib säästa - kui ma oma vanad emailkastrulid minema viskasin ja uued potid tarvitusele võtsin, oli esialgu tegu, et toitu põhja ei kõrvetaks - olin harjunud pliiti palju suuremal kuumusastmel tarvitama.
 
helena 16. jaanuar 2002, kl 16.15
Mina jällegi olen kuulnud, et kõige tervisesõbralikumad ja ka väga vastupidavad pidid olema potid-pannid, mis on valmistatud terasest 18/10.
 
Potitu 16. jaanuar 2002, kl 17.04
Zoocollile: Kas Hobby Halli nõude komplekt (mille ostsid) tundub Sulle ka pottide suuruste poolest praktiline? St kas ikka tasub sealt tervet komplekti osta või tundub Sulle mõni suurus ebapraktiline? Ja kui oled juba 3 a. kasutanud, kas klaaskaantega pole õnnetust juhtunud (kukkunud, kuumana külma vett või metalli tunda saanud)? Kas peavad ikka vastu? Mul on kogemus vaid mingi suvalise firma klaasist pannikaanega, mis on küll juba kaua vastu pidanud, aga olen ka hirmus hoolas püüdnud sellega olla.

Viivele: kustkaudu Sa oma titaankeraamiliste müügile siis jaole said? Mainid, et üsna kallid, kas Hackmaniga oskad umbkaudu hinnataset võrrelda? Ja kas oled täpsemalt teada saanud, mille poolest titaanid muudest paremad on? Kas erinevad muudest soojusjuhtivuse või hoolduse poolest?

Kõigile teistelegi aitäh!
 
Viive 17. jaanuar 2002, kl 08.46
To: Potitu
Titaan alfa 2000 kate - ei kooru, toit ei kõrbe põhja, kasutada võib kõiki liigutusvahendeid (nõutud pole puit), praadida saab ka ilma rasvata, põhja paksus 7mm - ei oskagi muud õelda. Arvan,et Hackmanist kallimad, muide neid reklaamitakse TV saksa
kanalilitel, head on nad küll ja mina jätkan nende soetamist, muide see firma varustab ka Eestit AIRGRILLIDEGA (kuumaõhugrillid), mis on ka lõpphea köögimasin, nüüd on need juba ka uuematel el.pliitidel olemas, mul on see varsti 5 aastat olemas. Ma ei julge firmale reklaami teha, ole hea võta minuga ühendust rohel@hot.ee , annan Sulle meili aadressi.
 
Tädi 24. jaanuar 2002, kl 12.53
siin oli küsimus, et palju neid potte olema siis peaks ja mis on otstarbekas? endal oli neid suure vaaritajana ilmatu hulk. kolides uude koju otsustasin kõigsugu mõttetust kraamist loobuda ja nüüd on minu potindus ühes nõudesahtlis ja sisaldab ühe 2,5 l varrega kastruli, ühe 2,5 l sangadega poti koos aurutusosaga, 3 l poti ja 5 l poti + 1 suurem pann. esemed on kõik roostevabad hackmannid, pann mingi spetskattega kobedam tefal. ja sellest on absoluutselt küll!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!