Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
kotlet
 
leenake 15. jaanuar 2002, kl 10.02
Kas keegi oskab öelda, mida kujutab endast fileekotlet?
 
inga 15. jaanuar 2002, kl 12.15
ei oska öelda, kas plaanid proteiinidieeti, kus kirjas, et söö yks fileekotlett. hahhaa, proovisin ka seda dieeti, ja kole paha hakkas teise päeva hommikul. tegelt äkki see on fileest tehtud korlett, või yldse fileetykk. ma tõesti ei te.
 
leenake 15. jaanuar 2002, kl 13.09
To:Inga
Proovin küll seda proteiinidieeti. Praegult läheb suhteliselt edukalt. Kas sa tegid dieedi lõpuni? Kui jah, kui palju sa siis alla võtsid?
 
Mary 16. jaanuar 2002, kl 11.20
Ja mina tulen nyyd siis rumala kysimusega, et milline on proteiinidieet?
Aga et fileekotletist - ju se peax siis olema kotlett, mis on taiesti tailihast tehtud.
 
inga 16. jaanuar 2002, kl 12.58
ei teinud lõpuni, teise päeva hommilul ärkasin peavalu, kylmavärinate ja sydamepuperdusega, siis lõpetasin. see on paras enesekurnamine ja ilmselt see stiil mulle ei sobi???
kust sa dieedi leidsid??

to Mary: see on yks tobe dieet jälle, aga kui oled väga huvitatud siis näiteks 2001 jaanuarikuu Stiili numbris on see kirjas.

ok siis räägi kuidas läheb???
 
leenake 16. jaanuar 2002, kl 13.25
To Inga.
Siiani läheb edukalt, paha pole, näljatunnet samuti. Ainult see spinat on lihtsalt kohutav.
Dieedi leidsin Päevalehest.
To Mary.
Kui oled ka sellest dieedist huvitatud, siis võin sulle saata artikli selle kohta, samuti näidismenüü. Dieet seisneb minimaalsete süsivesikutega läbiajamises, samas kui tuleb süüa valgurikast toitu. Dieet kestab "kõigest" 13 päeva.
 
Mary 16. jaanuar 2002, kl 13.35
To leenake: tänud. olexin kyll huvitatud. Ole kena ja meili primavera@airport.ee. Olen ette tänulik ja ilmselt katsetan seda 'kannatuste rada':)
 
inga 16. jaanuar 2002, kl 15.32
aa spinat mulle kyll maitseb, loomulikult kui olen sinna ohtralt maitseaineid lisanud, täpselt neid mille maitse meeldib ja hakkabki spinat ka meeldima :)

mitmes päev sul on Mary, ja kuipalju sa juba maha oled võtnud siis
 
inga 16. jaanuar 2002, kl 15.34
tähendab leenake, ajasin teid juba sassi eelmises teates. aga tead võiksid mulle ka selle saata, selle menyy. et äkki annab kahest kokku midagi montewerida, mis poleks nii kohutav.
 
leenake 16. jaanuar 2002, kl 15.48
To Inga
Tänaseks on neljas päev, kerge on olla, aga kõigest kiloke on kadunud. Loodetavasti nädalavahetuseks olen vähemalt kolmest kg prii.
Kas soovid samuti artiklit selle dieedi kohta? Menüü panen sulle teele.
 
helena 16. jaanuar 2002, kl 16.10
palun,palun,palun ka süsivesikute vaest dieeti! Oleksin Sulle väga tänulik, Leenake! helenrohtla@hot.ee
 
Mary 17. jaanuar 2002, kl 11.28
To leenake:
Kuule, kas sa jalgid antud menyys ettekirjuatatud lihakoguseid, voi lahtud eelnevalt kirja pandust, et söö ag arohkem kui tahad, mitte vähem?
 
debra 17. jaanuar 2002, kl 12.38
tegin selle dieedi läbi. Et ma olengi selline ablas lihasööja ja valguarmastaja, ei olnud selles dieedis midagi loomuvastast ja piinavat (ma pole just tahtejõuline tüüp ja olen põhimõtteliselt imedieetide vastane). Kaalus kaotasin vaid 5 kilo (kuigi ülekaalust tulenevat ressurssi oleks olnud), kogu kaalukaotus toimus esimesel nädalal, teine nädal oleks võinud olemata olla. Kadunud 5 kg jäigi kadunuks, psühholoogiliselt mõjus hästi mulle olulisest kaalulävest 2 nädalaga allapoole saamine.
 
leenake 17. jaanuar 2002, kl 13.27
To Mary.
Ma söön sinki ca 100 gr, kotletid küpsetan 200 gr hakklihast. Eriti ma neid koguseid ei suurenda.
To debra.
Minul läheb see kaalukaotus väga vaevaliselt. See on vist sellest tingitud, et ma pole ülekaaluline ja tahan lihtsalt mõnest liigsest kilokesest vabaneda, mis pühade ajal kogunenud on. Igatahes loodan järgmise nädala peale, siis on vast tulemusi rohkem. Tahan kaalust alla võtta 3-5 kg. Praegult on kadunud 1,5 kg 5 päevaga.
Kuidas sul "seedimisega" lood olid? Ausalt öeldes, pole mu ainevahetus kiiremaks läinud.
To Inga
Kahjuks ei saa ma sulle menüüd saata, sest meilid, mis ma sulle saatnud olen, tulevad mulle tagasi. Proovin hiljem uuesti.
 
debra 18. jaanuar 2002, kl 09.19
Leenakesele! Ainevahetus oli täiesti olemas esimesel nädalal;) teisel nädalal oli söögiisu kadusnud, st pidevalt oli täiskõhutunne ja sõin sellepärast, et pidi sööma. Ja ainevahetus (kui ma õigesti mäletan) oli selline...ma ütleks...piiratud:)Kindlasti mitte kiirem. Ketoosi tundemärke (st. spetsiifiline maitse suus vms.) eristatavalt ma ei tajunud. Pea vastu need allesjäänud päevad! Ma arvan, et tõotatud 10kg-st ei maksa unistada (sul ju polegi niipalju:), ehk on Sinu kaalukaotus suurem dieedi teisel poolel ja Sa saad selle mis soovisid!
 
opossum 18. jaanuar 2002, kl 14.43
olge selle dieediga ettevaatlikud- mul ühel töökaaslasel läks teise nädala lõpus näonahk tuksi(vistrikud), taastumine võttis aega peaaegu kuu
 
inga 21. jaanuar 2002, kl 16.27
hakkasin ka täna uuesti pihta
olgu jumal mulle armuline
 
leenake 22. jaanuar 2002, kl 09.56
TO inga
Olen sulle siis moraalseks toeks! Tänase seisuga olen kaalust alla võtnud 4 kg:)).
Esimene nädal polnud üldse hull, aga teine nädal on juba märksa raskem, võib-olla on sul vastupidi. Aga vähemalt see dieet mõjub!
 
siil netis 24. jaanuar 2002, kl 10.17
mina proovisin ka seda dieeti, võtsin maha 5 kilo & nüüd püüan toituda ka suhteliselt süsivesikutevaeselt
see dieet, mis stiilis oli, oli mo meelest karm. mina tegin seda, mida 2000 a sügisel eesti ekspressis mõisa-leemetsa dieedina reklaamiti. & see oli mõnus. stiilis olnud artikkel lihtsalt selgitas tagamaid minu jaoks - miks ei tohi süsivesikuid süüa. ausalt öeldes võtsingi selle dieedi ette alles pärast selle artikli läbilugemist.
 
Riina 30. jaanuar 2002, kl 15.45
Kuidas see mõisa-leemetsa dieet käib? Tahaks sa suveks allavõtta ja ca 5 kg.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!