Ma olen vist nauke rongist maas, aga panen oma kogemuse ka kirja. Pärast igasuguseid katsetamisi olen jäänud pidama sellise variandi juurde, et varun suurel hulgal igasuguseid salateid: purgiherneid, tomatit, värsket ja haput kurki, riivitud keedupeeti, rohelist salatit, konservmaisi, letsho-d ja mis iganes pähe tuleb, peaasi, et ei ole vaja muud teha kui taldrikule panna (nojah, tomatit-kurki peab viilutama-tükeldama, aga seda saab teha varem. Isegi apelsinist ja õunast saab ilusaid viile salatiks lõigata. Kui õhtu käes, siis teen mingit lihakraami, alates kuumadest viineritest või juustuga täidetud sardellidest grilllihani, see võib olla, mis iganes, peaasi, et kergesti valmistatav. Siis panen valmis lihakraami portsionitena taldrikutele ja igale taldrikule igast salatist ka mingi kuhja. Kõige lõpus kaunistused: tillivars keskele, viiluke sidrunit või kuhjake riivjuustu lihale või krevette ja siis lisan kastet ka mingit (vahel isegi ketshupit kui muud pole). See tulemus on alati väga ilus ja minu külalised on väga rahule jäänud. Kord kui tulid ootamatud külalised ja mul kodus muud polnud kui verivorsti, mõned poolikud konservid hernest ja maisi, paar õuna ja jupp kurki, tegin sellise ilusa ja värvilise prae kokku, et külalised ütlesid, et nagu restoranis... Ometi oli see kõigest verivorst.