Ma teen selliseid lihtsamaid asju silma järgi ja seetõttu ei oska kindlaid koguseid nimetada aga eks liha tuleb võtta nii palju, kui sööjaid ja kastet teed juurde kah nii palju kui seda vajatakse (näiteks mina söön vähe ja mees väga palju). Lõika liha peenikesteks ribadeks ja pruunista keskmisel kuumusel kas siis parajas rasvas või hoopis kuival pannil. Liha pane alati kuumale pannile ja prae nii kaua, kui kogu tekkinud mahl kaob. Lisa peale veits riivitud porgandit (ma ise küll lõikan nuudlite taolisteks peenikesteks ribadeks, see on maitsvam kui riivitud, näeb välja kui õigesse plovi sisse hakkitud porgand), pane peale hakkitud sibulat ja tee tuli väiksemaks, siis annavad sibul ja porgand mahla, lase nii üks 5 minutit olla ja sega omavahel kokku, lisa Santa Maria guljassi maitseainet ja soovi korral ka tomatipastat (võta vene Tsumak`i, see ei ole hapu ega kõrbenud maitsega ja avatud purk seisab kaua, ei lähe hallitama), täitsa natuke vett ja hauta kaane all, et liha kindlalt pehme oleks. Kui aga võtad sisefileed, siis peaks ta juba õige kuumusega praadimisel pehme olema. Kui selle 10-15 minutise hautamise tulemusena ka vesi kaob,siis lisa kogu asjale jahu (tavalise suurusega pannile u. 2,5-3 spl)ja sega korralikult läbi, seejärel aga lisa vett ja sega hästi nii, et liha sisse segatud jahu vedeliku paksendaks. Täitsa lõpus lisa hakkitud peterselli ja tilli, see annab mõnusa maitse juurde. Tegelikult aga on see vist selline primitiivne guljash, õige retsept on võib-olla see, kuhu ka kartulid sisse segatakse aga midagi sellist on ka Santa M. pakil kirjas.