Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Oasupp vastlateks
 
Tirts 05. veebruar 2002, kl 12.32
Mõtlesin vastlapäeval oasuppi teha, ostsin oadki valmis. Kuidas neist suppi teha?
 
Kass 05. veebruar 2002, kl 16.02
/me ei söö oasuppi, ega ka hernesuppi :)
 
tolerant 05. veebruar 2002, kl 18.28
Sõltub nüüd sellest, et kas ostsid kuivatatud oad või külmutatud või lausa värsked. Esimesel juhul pane oad eelmisel õhtul vette likku, siis on järgmisel päeval hulga kiiremini valmiv supp.
Sii aga pole muud kui oad vette, lisaks veel kondiga suitsuliha või lihtsalt suitsupekk, 0.5 tundi enne valmimist lisada porgandeid ja kartulikuubikuid, porgandid võiks enne supi sisse lisamist sibulaga või sees läbi praadida- saab ilusam värv ja maitse ka intensiivsem. Suppi võib süüa niisama, kuid võib lisada ka hapukoort.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!