Kööginõu
Oasupp vastlateks
Tirts 05. veebruar 2002, kl 12.32 |
tolerant 05. veebruar 2002, kl 18.28 |
Sõltub nüüd sellest, et kas ostsid kuivatatud oad või külmutatud või lausa värsked. Esimesel juhul pane oad eelmisel õhtul vette likku, siis on järgmisel päeval hulga kiiremini valmiv supp.
Sii aga pole muud kui oad vette, lisaks veel kondiga suitsuliha või lihtsalt suitsupekk, 0.5 tundi enne valmimist lisada porgandeid ja kartulikuubikuid, porgandid võiks enne supi sisse lisamist sibulaga või sees läbi praadida- saab ilusam värv ja maitse ka intensiivsem. Suppi võib süüa niisama, kuid võib lisada ka hapukoort.
Sii aga pole muud kui oad vette, lisaks veel kondiga suitsuliha või lihtsalt suitsupekk, 0.5 tundi enne valmimist lisada porgandeid ja kartulikuubikuid, porgandid võiks enne supi sisse lisamist sibulaga või sees läbi praadida- saab ilusam värv ja maitse ka intensiivsem. Suppi võib süüa niisama, kuid võib lisada ka hapukoort.
Lisa postitus