Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Klimbid
 
Tirts 07. veebruar 2002, kl 14.12
Palun soovitage, kuidas teha head klimbitainast piimasupi jaoks. Prooviks hea meelega vahelduseks midagi manna vms-ga.
 
kati 07. veebruar 2002, kl 16.28
Mannaga on ilmselt see jama variant, et manna tahab rohem keetmist. Paisub ta kah. Ja piima sees keeta oleks liiga vaevarikas (peab jälgima et piim põhja ei hakkaks). Kui just vees enne valmis keeta ja siis supi sisse. Ah, ma ei tea kah täpselt. Ehk mõni kokkaja võtab sõna?
 
Mann1 08. veebruar 2002, kl 10.31
Pane piim keema, võta juba soojenenud piimast veidi kaussi, lisa näpuotsaga soola (natuke!), jahu ja 1-2 muna. Sega korralikult, veidi kloppides ja taigen peab jääma just nii paks, et lusika pealt ei voola vaid nagu venib. Kui potis piim hakkab keema, tilguta (õigemini lase venida) lusikaga klimbitaigen piima sisse. Kui klimbid keeva piimaga pinnale tõusevad, ongi valmis.
Kahjuks täpseid koguseid ei oska öelda, katseta.
 
susanne 10. veebruar 2002, kl 17.54
imelik mul tulid selle klimbiteemaga meelde hoopis soovimatud klimbid toidus (stagnaaja lasteaed jne.) uhh! kuhu ei taha et klimp tuleb , sinna jut tuleb!
 
zoocoll 12. veebruar 2002, kl 11.26
Rösti pannil kaerahelbeid võiga. Ma arvan, et kiirkaerahelbed hästi ei sobi, suured (jämedad) kaerahelbed ka mitte. Rösti kogu aeg segades, kuni suuremas osas on pruunikad ja lõhnavad natuke röstitud pähkli sarnaselt.

Siis jahuta pisut maha, lisa muna, jahu, veidi piima, soola-suhkrut. Ühesõnaga, klimbitaigen nagu ikka. Pane keeva piima sisse prooviklimp, kui laguneb, lisa jahu.

Mõnusad pähklised saavad ja tervislikum ka kui valgest (nisu)jahust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!