Kööginõu
Klimbid
Tirts 07. veebruar 2002, kl 14.12 |
kati 07. veebruar 2002, kl 16.28 |
Mann1 08. veebruar 2002, kl 10.31 |
Pane piim keema, võta juba soojenenud piimast veidi kaussi, lisa näpuotsaga soola (natuke!), jahu ja 1-2 muna. Sega korralikult, veidi kloppides ja taigen peab jääma just nii paks, et lusika pealt ei voola vaid nagu venib. Kui potis piim hakkab keema, tilguta (õigemini lase venida) lusikaga klimbitaigen piima sisse. Kui klimbid keeva piimaga pinnale tõusevad, ongi valmis.
Kahjuks täpseid koguseid ei oska öelda, katseta.
Kahjuks täpseid koguseid ei oska öelda, katseta.
susanne 10. veebruar 2002, kl 17.54 |
zoocoll 12. veebruar 2002, kl 11.26 |
Rösti pannil kaerahelbeid võiga. Ma arvan, et kiirkaerahelbed hästi ei sobi, suured (jämedad) kaerahelbed ka mitte. Rösti kogu aeg segades, kuni suuremas osas on pruunikad ja lõhnavad natuke röstitud pähkli sarnaselt.
Siis jahuta pisut maha, lisa muna, jahu, veidi piima, soola-suhkrut. Ühesõnaga, klimbitaigen nagu ikka. Pane keeva piima sisse prooviklimp, kui laguneb, lisa jahu.
Mõnusad pähklised saavad ja tervislikum ka kui valgest (nisu)jahust.
Siis jahuta pisut maha, lisa muna, jahu, veidi piima, soola-suhkrut. Ühesõnaga, klimbitaigen nagu ikka. Pane keeva piima sisse prooviklimp, kui laguneb, lisa jahu.
Mõnusad pähklised saavad ja tervislikum ka kui valgest (nisu)jahust.
Lisa postitus