Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
kapsa-hernehautis
 
nässu 19. veebruar 2002, kl 11.05
Palun retsepti või kasvõi mingeid üleüldiseid juhendeid. a mul pole ju õrna aimugi kuidas seda tehakse.


Tänud!!!! ;-))))
 
. 19. veebruar 2002, kl 13.37
Mis häda pärast sa seda siis tegema pead?
 
tolerant 19. veebruar 2002, kl 13.44
Pole küll kunagi sellises kombinatsioonis seda teinud, kuid eelneva kokkamise baasil julgen soovitada hoida kuivatatud herneid 12 tunni jagu enne valmistamist külams vees, seejärel lisada riivitud kapsas, praadida pannil pisut sibulaid ning peekoniviile ning lisada need podisevale hautisele (vesi katku kapsaid-herneid) ning sedaviisi siis vaiksel tulel lasta kogu kupatusel ligi 2 tundi muliseda. Siis keedukartul kõrvale ning head isu!:)
 
ka kokk 19. veebruar 2002, kl 13.56
Kuidas need kaks asja üldse ühte potti sobivad? Millegipärast tulevad külmavärinad...
 
tolerant 19. veebruar 2002, kl 14.03
Külmavârinaid pole ehk just vaja karta, kuid seedimise kiirenemise ning gaasiprotsessidega tuleks vist küll arvestada:))
 
ka kokk 19. veebruar 2002, kl 14.07
 
Kaie2 19. veebruar 2002, kl 14.14
Nässu, ajasid midagi segi? Või teed muidu nalja? Järsku oli hernes porgandiga või kapsas porgandiga? Aga hernes ja kapsas...nii võib ju õhku lennata.
 
Vic 19. veebruar 2002, kl 14.25
See kooslus küll midagi normaalselt söödavat ei tõota???
Tee ikka hernest kas suppi, hautist, tampi ja siis kapsast baasil mida kõike!
 
mirr 20. veebruar 2002, kl 14.13
soovitaks hoopis segahautist, v6i kui sul kapsast kuhugi panna pole osta poest neid kylmutatud juurikakomplekte "talupoja yhepajatoit" vms ja pane k6ik yhte patta, kindlasti saab maitsvam
kapsas keeda enne poolpehmeks, siis juurikad juurde.
 
kurr 21. veebruar 2002, kl 14.49
Mina võin oma kokkamise baasil ennustada, et kui 12 tundi leotatud herneid ja r i i v i t u d kapsaid keeta kaks tundi, on saaduseks homogeenne kollakas-roheline plöga. Ja milleks herneid leotada, kui saadaval on värsked külmutatud herned?
 
Maria 22. veebruar 2002, kl 10.31
Ei, värskel ja kuivatatud hernel on ikka erinevad maitsed ja toidud kah erineva maitsega. Ma ostan poolitatuid , siis ei pea nii kaua leotama, piisab tunnikesest ja siis on hea hernesupp.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!