Kööginõu
kapsa-hernehautis
nässu 19. veebruar 2002, kl 11.05 |
tolerant 19. veebruar 2002, kl 13.44 |
Pole küll kunagi sellises kombinatsioonis seda teinud, kuid eelneva kokkamise baasil julgen soovitada hoida kuivatatud herneid 12 tunni jagu enne valmistamist külams vees, seejärel lisada riivitud kapsas, praadida pannil pisut sibulaid ning peekoniviile ning lisada need podisevale hautisele (vesi katku kapsaid-herneid) ning sedaviisi siis vaiksel tulel lasta kogu kupatusel ligi 2 tundi muliseda. Siis keedukartul kõrvale ning head isu!:)
ka kokk 19. veebruar 2002, kl 13.56 |
tolerant 19. veebruar 2002, kl 14.03 |
Kaie2 19. veebruar 2002, kl 14.14 |
Vic 19. veebruar 2002, kl 14.25 |
mirr 20. veebruar 2002, kl 14.13 |
kurr 21. veebruar 2002, kl 14.49 |
Maria 22. veebruar 2002, kl 10.31 |
Lisa postitus