Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Forell
 
punn 20. veebruar 2002, kl 10.52
Värske forell ahjus.Kuidas oleks kõige parem?
 
tibi 20. veebruar 2002, kl 12.17
hõbepaberisse, veidi tilli ja maitseaineid peale, ongi kõik.
 
sandra 20. veebruar 2002, kl 12.35
Enne ahju panekut hoia valge veini sojakastme marinaadis vähemalt 1-2. Kui on terve kala, mitte filee topi kõht seeni täis ja pisut küüslauku ning paar sidrunilõiku.
 
algaja 20. veebruar 2002, kl 12.38
Kaua fileed küpsetada, 20 minutit?
 
sandra 20. veebruar 2002, kl 13.09
20 minutit peaks olema OK. Kõik oleneb muidugi fileetüki suurusest. Proovi järgi, forell on tõesti maitsev.
 
punn 20. veebruar 2002, kl 14.07

Palju tänu!Tegemist on terve forelliga,mitte fileega.Mida arvate forellist värskekoorekastmes?
 
tibi 20. veebruar 2002, kl 14.15
kala ei saa mina igatahes ilma sidrunita süüa..aga proovi forelli peale blå bandi laimikastet näiteks?
 
sandra 20. veebruar 2002, kl 14.21
punn, kas sa mõtled külma või kuuma koorekastet? Mulle isiklikult meeldib külm, aga mõlemad on head. Ja koorekastme puhul võib näiteks sidruni välja jätta. Igaühe maitseasi.
 
eWe 20. veebruar 2002, kl 14.22
Kogu forell koos saba ja peaga(ainult soolikad välja)panna fooliumisse, natuke soola ja purustatud pipart ning tilli njah Siis panna ahju, siis 5 minti enne lõppu koorega üle valada( ise teen 10%, võib ka 35%) ja tagasi ahju ning siis saadki oma koorekastme. Kohe alguses koort ei maksa panna, sest siis ei tule koorekaste. Ja üleküpsetada ka ei maksa, sest muidu pole hea maitsega,eks ta lähe jah kindlasti 20 minti ,mõnikord on kala olnud keskelt nii jame ,et rohkem aega läinud.
 
punn 20. veebruar 2002, kl 14.42

suur tänu,proovin kindlasti.
 
M 20. veebruar 2002, kl 14.55
Koorekastmes küpsetatud kala - mmmmmmmmmmmmmmmmm!!! Ainult seda söökski!
 
Vic 20. veebruar 2002, kl 15.22
Ajate kala tegemise ja muidugi söömise isu peale, väga" viis" mõte saab ruttu valmis... ja hea ka kangesti.
 
tibi 20. veebruar 2002, kl 16.32
ahjaa huvitavad on stockmanis müüdavad forellirullid, täitsa soovitan. fileelõik on keeratud rulli nagu rullbiskviit, till ja muud maisteained vahel. ülimugav.
 
kalaluud 21. veebruar 2002, kl 15.26
Fileerimata terve kala on palju mahlasem ja roog tuleb ka maitsvam.
 
potsik 22. veebruar 2002, kl 13.29
Kui kala paksus on 4 cm- küpseb pool tundi, kui jämedam, siis enam.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!