Kööginõu
Forell
tibi 20. veebruar 2002, kl 12.17 |
sandra 20. veebruar 2002, kl 12.35 |
sandra 20. veebruar 2002, kl 13.09 |
punn 20. veebruar 2002, kl 14.07 |
tibi 20. veebruar 2002, kl 14.15 |
sandra 20. veebruar 2002, kl 14.21 |
eWe 20. veebruar 2002, kl 14.22 |
Kogu forell koos saba ja peaga(ainult soolikad välja)panna fooliumisse, natuke soola ja purustatud pipart ning tilli njah Siis panna ahju, siis 5 minti enne lõppu koorega üle valada( ise teen 10%, võib ka 35%) ja tagasi ahju ning siis saadki oma koorekastme. Kohe alguses koort ei maksa panna, sest siis ei tule koorekaste. Ja üleküpsetada ka ei maksa, sest muidu pole hea maitsega,eks ta lähe jah kindlasti 20 minti ,mõnikord on kala olnud keskelt nii jame ,et rohkem aega läinud.
M 20. veebruar 2002, kl 14.55 |
Vic 20. veebruar 2002, kl 15.22 |
tibi 20. veebruar 2002, kl 16.32 |
kalaluud 21. veebruar 2002, kl 15.26 |
potsik 22. veebruar 2002, kl 13.29 |
Lisa postitus