Kööginõu
toormahl
maigi 13. märts 2002, kl 10.52 |
rakuun 13. märts 2002, kl 11.14 |
Pipi 13. märts 2002, kl 11.27 |
tibi 13. märts 2002, kl 12.42 |
maigi 13. märts 2002, kl 12.46 |
nimetu 13. märts 2002, kl 13.04 |
maigi 13. märts 2002, kl 15.48 |
Pipi 13. märts 2002, kl 15.57 |
sõltub mahlapressist. absoluutselt selge see mahl ei ole, märkimisväärselt viljaliha aga selles ka ei leidu. see pole siiski mehu mis sealt mahlapressist tuleb. ja kes mahlapressi tõsisemaks kasutamiseks ostab, tasub maksta siiski rohkem (braunil 1200 eeku tõesti) aga need jahvatavad kõik nurinata ära, 500 kroonine teeb õunamahla ja suure hädaga ehk porgandi, enamasti on kohe juurde kirjutatud et ntx ainult pehme viljalihaga vilju võib kasutada
Ane 14. märts 2002, kl 18.47 |
Lisa postitus