Kööginõu
peo kartulid
eve 15. märts 2002, kl 10.11 |
mona 15. märts 2002, kl 10.26 |
tibi 15. märts 2002, kl 11.27 |
Laica 15. märts 2002, kl 11.39 |
Nele 15. märts 2002, kl 11.40 |
Pipi 15. märts 2002, kl 12.14 |
nii saab ka head:
kooritud väikesed kartulid keeta vees kuhu panna 2-3 puljongikuubikut. keedetud kartulid enne serveerimist last läbi frityyrist ja raputada üle maitserohelisega. ka hea:)
kala juurde sobib suurepäraselt ka ilma frityyrimata, puljong annab hästi mõnusa maigu kartulitele.
kooritud väikesed kartulid keeta vees kuhu panna 2-3 puljongikuubikut. keedetud kartulid enne serveerimist last läbi frityyrist ja raputada üle maitserohelisega. ka hea:)
kala juurde sobib suurepäraselt ka ilma frityyrimata, puljong annab hästi mõnusa maigu kartulitele.
mona 15. märts 2002, kl 13.16 |
stdio.h 15. märts 2002, kl 14.08 |
Laica, miks Sa ei saanud copyda?
kas Su probleem seisneb selles, et vajutades IE menüüs "file" nupule "save as", tahab asi salvestuda Santa Maria.html nime all ja salvestab avalehe? nimeta fail ümber, kasvõi Santa Maria1.html ja proovi siis. iga uus leht uue nimega.
peaks õnnestuma.
äärmisel juhul saab hiire vasakut nuppu all hoides vajaliku osa ära märkida, parema nupu alt menüüst "copy" vajutada ja asi tühja notepadi faili ümber "paste"-da.
kas Su probleem seisneb selles, et vajutades IE menüüs "file" nupule "save as", tahab asi salvestuda Santa Maria.html nime all ja salvestab avalehe? nimeta fail ümber, kasvõi Santa Maria1.html ja proovi siis. iga uus leht uue nimega.
peaks õnnestuma.
äärmisel juhul saab hiire vasakut nuppu all hoides vajaliku osa ära märkida, parema nupu alt menüüst "copy" vajutada ja asi tühja notepadi faili ümber "paste"-da.
K 15. märts 2002, kl 14.12 |
sini 15. märts 2002, kl 14.15 |
Mina teen mõnusaid kartuleid nii:
toored kartulid ja sibulad lõikan õhukesteks viiludeks.
Vormi määrin õliga ja siis laon vaheldumisi kartuli ja sibula kihte (kartuleid muidugi ikka paksemalt). Vahele raputan aroomisoola ja kogu vormi valan üle 35 % rõõsa koorega (kohvikoorega ei olnud nii hea). Koort peaks olem nii palju, et kartulid peaaaegu kaetud on. Võib ju lisada veel juustu kihtide vahele ja peale, kui soovi on.
Küpsetan ahjus seni, kuni pealt kuldkollaseks hakkab minema.
Head isu !
toored kartulid ja sibulad lõikan õhukesteks viiludeks.
Vormi määrin õliga ja siis laon vaheldumisi kartuli ja sibula kihte (kartuleid muidugi ikka paksemalt). Vahele raputan aroomisoola ja kogu vormi valan üle 35 % rõõsa koorega (kohvikoorega ei olnud nii hea). Koort peaks olem nii palju, et kartulid peaaaegu kaetud on. Võib ju lisada veel juustu kihtide vahele ja peale, kui soovi on.
Küpsetan ahjus seni, kuni pealt kuldkollaseks hakkab minema.
Head isu !
eke 15. märts 2002, kl 17.49 |
Votke ilusad siledad kartulid, peske karjaga puhtaks (mina ei viici kunagi koorida) ja loigake pikuti sektoriteks. Suurde kaussi natuke oli, ja siis kartulid sinna sisse ja segada. Voib ju ka pintseldada, aga see on jube tuutu. Siis pannile, lemmikmaitseainetega ule ja ahju (250). Umbes 20 min pärast on toeliselt monusad krobedad kartulid valmis.
Muideks, soovitan sama asja korvitsaga katsetada (arvestage, et kupsemisaeg on luhem). Mul kulalised soid koos koortega ära....
Muideks, soovitan sama asja korvitsaga katsetada (arvestage, et kupsemisaeg on luhem). Mul kulalised soid koos koortega ära....
heli 16. märts 2002, kl 18.36 |
zoocoll 18. märts 2002, kl 12.38 |
kadi 18. märts 2002, kl 13.03 |
väikeMy 19. märts 2002, kl 16.19 |
Maria 20. märts 2002, kl 14.58 |
Laica 20. märts 2002, kl 15.00 |
K-le. Tänud Sulle! Ise ma ilmselt niipea selle peale tulnud poleks. Ilusaid ahjukartuleid saab ka kui kartulid niimoodi risti katki lõigata, et nad alt veidi kokku jääksid, õliga üle pintseldada, ahju. Löövad lahti nagu lilleõied. õli teeb otsad ka kenasti pruuniks. Soovitan lõigata kaheksaks, jääb ilusam.
Lisa postitus