Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
maasikatort
 
kizz 17. märts 2002, kl 13.20
kas keegi oskab teha eriti head ja pidulikku ja maitsvat ja tervislikku torti maasikatega. tahax papale juubeliks teha, seega võix midagi eriti pidulikku olla...
juba ette ütlen aitäh igasuguste mõtete eest!
 
sandra 18. märts 2002, kl 10.14
Küpseta beseest põhi(servad jäta 2 cm kõrgemaks) Peale määri selline segu: lase maasikad, banaanid jne. (maitse asi) koos kohupiimaga köögikombainis segi ja lisa veel toorjuustu. Siis määri beseele, sinna peale läbisegi oma maitse ja suva järgi maasikaid ja muid marju ning kõige lõpuks vahukoore kohupiimakreemi segust mäekesed. Keele viib alla ja näeb päris efektne välja. Kui besee küpsetamine liiga keeruline tundub võib seda teha ka mingi suvalise biskviitpõhja peale, aga beseest on eksootilisem.
 
s 18. märts 2002, kl 15.28
kuidas teha beseepôhja?
 
mirr 20. märts 2002, kl 11.51
minu lemmiktort: k6igepealt kypseta liivataignast p6hi, murra v2iksemateks tykkideks(v6ib ka kypsiseid kasutada) siis pane need tykid kausi v6i vormi p6hja, siis kiht maasikaid(kui kylmutatud, siis ysna kylmast peast) j@llegi kiht tykke jne, l6puks vala peale tarretis(soovitavalt masika)nii, et kogu m6ks oleks kaetud, pane kylmkappi, p@rast kaunista vahukoore ja marjadega-n@mps!
 
Kris 20. märts 2002, kl 13.07
Veel üks võimalus:
tavaline biskviitpõhi. Kreemiks 1 liiter maasikaid, 2 pakki vahukoort, 1 pakk halvaad, zelatiini. Maasikad suhkruga moosiks hõõruda. vahukoor vahustada, segada maasikate ja halvaaga, siis lisada zelatiin. Ja külmkappi. Mõne tunni pärast võib sööma asuda!
 
sandra 20. märts 2002, kl 14.05
s:
seda ma küll peast ei mäleta. teen tavaliselt kokaraamtust retsepti järgi. Kui huvi on võin õhtul kodust vaadata.
 
s 20. märts 2002, kl 14.42
kui viitsid
 
njah.. 21. märts 2002, kl 16.04
beseed tehakse lihtsalt...
ma annan ühe munaga koguse ja sa korruta see siis õigete munade arvu järgi õigeks.
ok, ühe muna kohta läheb 125 g tuhksuhkrut.
munavalge vahusta ära ja sinna sega sisse(ilma vahustamata) tuhksuhkur...aga vaata et munavalge sisse ei läheks munakollast ja anum peab olema täiesti kuiv ja mikser ei tohi olla rasvane...
 
sandra 21. märts 2002, kl 16.19
umbes nii ta oli jah. sry, ma unustasin eile vaadata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!