Kööginõu
maasikatort
kizz 17. märts 2002, kl 13.20 |
sandra 18. märts 2002, kl 10.14 |
Küpseta beseest põhi(servad jäta 2 cm kõrgemaks) Peale määri selline segu: lase maasikad, banaanid jne. (maitse asi) koos kohupiimaga köögikombainis segi ja lisa veel toorjuustu. Siis määri beseele, sinna peale läbisegi oma maitse ja suva järgi maasikaid ja muid marju ning kõige lõpuks vahukoore kohupiimakreemi segust mäekesed. Keele viib alla ja näeb päris efektne välja. Kui besee küpsetamine liiga keeruline tundub võib seda teha ka mingi suvalise biskviitpõhja peale, aga beseest on eksootilisem.
mirr 20. märts 2002, kl 11.51 |
minu lemmiktort: k6igepealt kypseta liivataignast p6hi, murra v2iksemateks tykkideks(v6ib ka kypsiseid kasutada) siis pane need tykid kausi v6i vormi p6hja, siis kiht maasikaid(kui kylmutatud, siis ysna kylmast peast) j@llegi kiht tykke jne, l6puks vala peale tarretis(soovitavalt masika)nii, et kogu m6ks oleks kaetud, pane kylmkappi, p@rast kaunista vahukoore ja marjadega-n@mps!
Kris 20. märts 2002, kl 13.07 |
sandra 20. märts 2002, kl 14.05 |
njah.. 21. märts 2002, kl 16.04 |
beseed tehakse lihtsalt...
ma annan ühe munaga koguse ja sa korruta see siis õigete munade arvu järgi õigeks.
ok, ühe muna kohta läheb 125 g tuhksuhkrut.
munavalge vahusta ära ja sinna sega sisse(ilma vahustamata) tuhksuhkur...aga vaata et munavalge sisse ei läheks munakollast ja anum peab olema täiesti kuiv ja mikser ei tohi olla rasvane...
ma annan ühe munaga koguse ja sa korruta see siis õigete munade arvu järgi õigeks.
ok, ühe muna kohta läheb 125 g tuhksuhkrut.
munavalge vahusta ära ja sinna sega sisse(ilma vahustamata) tuhksuhkur...aga vaata et munavalge sisse ei läheks munakollast ja anum peab olema täiesti kuiv ja mikser ei tohi olla rasvane...
Lisa postitus