Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Küpsetuskott
 
sonne 18. märts 2002, kl 21.15
Soovitage kuidas ja mida teha küpsetuskotis. Kas see mingi valemiga ahjus ikka sulama ei hakka, toidust oleks vist kahju.
Aitäh.
 
Pipi 19. märts 2002, kl 07.55
sulab kyll, yle 200 kraadi juures vöi kui vastu kyttekeha puutub. esimese prae viskasin seepärast koos kotiga minema:(
 
mona 19. märts 2002, kl 09.45
Üle 200 ei maksa keerata. Küpsetada saab kõike - kana, liha köögiviljadega. Hästi mugav ja lihtne ning ei määri nõusid.
 
Lynn 19. märts 2002, kl 11.27
kotid peaksid vastu pidama kuni 230 kraadi. aga kindlasti vaadata et ei puutuks seine vastu ja üle 200 kraadi kasutamisel panna kott näiteks keraamilise või klaasist anuma/aluse peale. ise olen kindlasti kasutanud üle 200 kraadi juures ja probleeme pole olnud. liha ja kana muidugi imehead on teha. kõike mis muidu küpsetamisel mahlu välja ajab on kotis maitsvam teha.
 
skiso 19. märts 2002, kl 11.37
200 kraadi peal täiesti normaalne. Enamus asjade küpsetamiseks vägagi paras temperatuur ja ei juhtu kotiga ka midagi. Liha tuleb mõnusalt mahlane kuna vedelik ei aura ära ja ei pea kastma pidevalt ja nõud ega ahi ei lähe mustaks :) Igati mugav.
 
Helgi 19. märts 2002, kl 21.02
Millest see on, et kanakoivad jäävad koti külge, samuti kartulid?
 
.... 20. märts 2002, kl 10.30
Kas küpsetuskotti peab vett ka panema?
 
Vic 20. märts 2002, kl 11.52
Väga hea vahend, hulga kiiremini saab ja tõesti toit tuleb mahlane. Vett ei pea panema. Sageli teen broilerit nii, et võtan suurema mõõduga koti ja kõrvale panen ka porgandi, muidugi kohe ka broileri maitseaine ja muud mis Sa vajalikuks pead. Koti asetad alusele(mina pannile) nii,et kinnipandud kotisuu pisut kõrgemal ja ka nii,et üks koti nurk on üleval pool, mille naksad kääridega ära,et tuleb aur välja. Üle 200 kraadi pole vaja, saab niigi kiiresti valmis, on mahlane ja maitsev. Samal ajal keeda kõrvale riisi näiteks või mida soovid.
Kotist saad ka kastme, kui rohkem soovid siis kastme põhja.
 
sandra 20. märts 2002, kl 14.08
kanakoivad jäävad koti külge kui sa pole auku teinud korralikult ja kuumus liiga suur.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!