Kööginõu
Küpsetuskott
sonne 18. märts 2002, kl 21.15 |
Pipi 19. märts 2002, kl 07.55 |
mona 19. märts 2002, kl 09.45 |
Lynn 19. märts 2002, kl 11.27 |
kotid peaksid vastu pidama kuni 230 kraadi. aga kindlasti vaadata et ei puutuks seine vastu ja üle 200 kraadi kasutamisel panna kott näiteks keraamilise või klaasist anuma/aluse peale. ise olen kindlasti kasutanud üle 200 kraadi juures ja probleeme pole olnud. liha ja kana muidugi imehead on teha. kõike mis muidu küpsetamisel mahlu välja ajab on kotis maitsvam teha.
skiso 19. märts 2002, kl 11.37 |
Helgi 19. märts 2002, kl 21.02 |
Vic 20. märts 2002, kl 11.52 |
Väga hea vahend, hulga kiiremini saab ja tõesti toit tuleb mahlane. Vett ei pea panema. Sageli teen broilerit nii, et võtan suurema mõõduga koti ja kõrvale panen ka porgandi, muidugi kohe ka broileri maitseaine ja muud mis Sa vajalikuks pead. Koti asetad alusele(mina pannile) nii,et kinnipandud kotisuu pisut kõrgemal ja ka nii,et üks koti nurk on üleval pool, mille naksad kääridega ära,et tuleb aur välja. Üle 200 kraadi pole vaja, saab niigi kiiresti valmis, on mahlane ja maitsev. Samal ajal keeda kõrvale riisi näiteks või mida soovid.
Kotist saad ka kastme, kui rohkem soovid siis kastme põhja.
Kotist saad ka kastme, kui rohkem soovid siis kastme põhja.
sandra 20. märts 2002, kl 14.08 |
Lisa postitus