Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Valmis toidu külmutamine.
 
Sirts 01. aprill 2002, kl 12.30
Kas keegi oskab äkki aidata. Ma olen hädas sellega, et nüüd tööl käies (pärast lapsega kodus olemist) ei jaksa eriti söögitegemisele mõelda, kui õhtul koju jõuan. Seega küsimus on selline, et kas keegi teab, milliseid valmis tehtud toite hiljem külmutada saaks? Näiteks, et nädalavahetusel valmis teha ja siis nädala keskel need külmast välja võtta ja kiiremini ning vähema vaevaga tervislik toit olemas oleks?
Tänud ette.
 
Karamell 01. aprill 2002, kl 14.26
 
Karamell 01. aprill 2002, kl 14.27
... supid ja püreed , seda tahtsin öelda enne.
Mul käib siin mingi kummitus nuppe vajutamas vist...
 
Sirts 01. aprill 2002, kl 15.20
Kas toidu toiteväärtus ei vähene sellega?
 
Marie 01. aprill 2002, kl 15.52
Mina külmutan kogu aeg peaaegu kõike. Suppe, püreesuppe, isegi riisiroogasid jne. Eks ta läheb natuke vesisemaks küll (eriti just riis), aga alati võib ju natuke maitseaineid juurde lisada. Muide kooke ja saiakesi võib ka külmutada.
 
Pipi 01. aprill 2002, kl 16.58
mina kylmutan ka kõiksugu sööke, teen ikka rohkem korraga ja panen osa kohe sygavkylma, mõnda sööki mis ahjus teha olen teinudki kohe nendesse alumiiniumist ühekordsetesse vormidesse siis hea kohe sygavkülma panna (kapsarullid ntx, kasvõi makaronivorm või misiganes)
 
ketu 01. aprill 2002, kl 17.57
Minul on kodus kokaraamat, mille nimi on UUS KLASSIKALINE KOKARAAMAT, selline punane ja A4 formaadus, seal on retsepti alla märgitud, kui saab külmutada. Muidu on kah hea raamat.
 
Laica 08. aprill 2002, kl 23.25
Külmutada võib tõesti peaaegu kõike, ainult kartulitoitudega ole ettevaatlik. Kartul läheb pärast kole vesiseks ja maitsetuks, nii et kui külmutad suppi või ühepajatoitu, lõika kartulitükid sisse võimalikult väikesed, siis ei sega eriti. Mina kasutasin vahepeal ka sellist meetodit, et need ülejäägid, mis alati potipõhja jäävad , külmutasin portsudena ära, pärast hea kasvõi lõunasöögiks nahka pista. Väga kauaks ainult ei maksa toitu sügavkülma unustada, kuivab ära
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!