Kööginõu
Valmis toidu külmutamine.
Sirts 01. aprill 2002, kl 12.30 |
Kas keegi oskab äkki aidata. Ma olen hädas sellega, et nüüd tööl käies (pärast lapsega kodus olemist) ei jaksa eriti söögitegemisele mõelda, kui õhtul koju jõuan. Seega küsimus on selline, et kas keegi teab, milliseid valmis tehtud toite hiljem külmutada saaks? Näiteks, et nädalavahetusel valmis teha ja siis nädala keskel need külmast välja võtta ja kiiremini ning vähema vaevaga tervislik toit olemas oleks?
Tänud ette.
Tänud ette.
Karamell 01. aprill 2002, kl 14.27 |
Marie 01. aprill 2002, kl 15.52 |
Pipi 01. aprill 2002, kl 16.58 |
ketu 01. aprill 2002, kl 17.57 |
Laica 08. aprill 2002, kl 23.25 |
Külmutada võib tõesti peaaegu kõike, ainult kartulitoitudega ole ettevaatlik. Kartul läheb pärast kole vesiseks ja maitsetuks, nii et kui külmutad suppi või ühepajatoitu, lõika kartulitükid sisse võimalikult väikesed, siis ei sega eriti. Mina kasutasin vahepeal ka sellist meetodit, et need ülejäägid, mis alati potipõhja jäävad , külmutasin portsudena ära, pärast hea kasvõi lõunasöögiks nahka pista. Väga kauaks ainult ei maksa toitu sügavkülma unustada, kuivab ära
Lisa postitus