Ma keedan juurikad piimaga pehmeks, kurnan välja, lasen saumikseriga pureeks ja tagasi leeme sisse... siis veel maitsestamine ja ongi hea. Voib muidugi jätta ntx moned lillkapsaoisikud voi seeneviilud pureestamata ja tervelt tagasi supi sisse panna, peale saiakuubikuid, riivjuustu, maitserohelist...kuidas meeldib...
Kulalistele maitses väga 'Cuacamole supp' (umbes samadest produktidest tehtud):
2 kartulit - tukeldatud ja vees pehmeks keedetud
1 avokaado viljaliha
1 sibul peeneks hakitud
rohelist chilipastat maitse järgi
Selle lased mikseriga pureeks, siis potti, peale piim (tunde järgi, ca uks klaas) ja uks puljongikuubik. Lased keema, kui vaja lisad maitset. Serveerida saiakuubikutega.
Teine väga hea kombinatsioon on korvits, porrulauk (paned lopuks, et jääks värske ja kromps) ja maitsestad maapählivoiga, mmm......