Kööginõu
hoidised talveks? eriti salatid....
Viia 14. august 2002, kl 17.00 |
Muska 14. august 2002, kl 18.19 |
Asi mis igal aastal peale(ehk alla)läheb on tomati-sibulamöks.
Tükeldad sibula ja tomati neljaks,paned potti,veidi vett,palju musta peenpipart ja parajalt soola.Keedad "moosiks" ja kuumalt purki.
Teine asi on marineeritud aedoakaunad.Keedad aedoakaunad ära,keedad marinaadi ja paned oad sisse ja lased keemiseni ja siis purki.Liha kõrvale on talvel asendamatu.
Tükeldad sibula ja tomati neljaks,paned potti,veidi vett,palju musta peenpipart ja parajalt soola.Keedad "moosiks" ja kuumalt purki.
Teine asi on marineeritud aedoakaunad.Keedad aedoakaunad ära,keedad marinaadi ja paned oad sisse ja lased keemiseni ja siis purki.Liha kõrvale on talvel asendamatu.
Viia 14. august 2002, kl 18.28 |
Muska 14. august 2002, kl 19.55 |
Vihv 15. august 2002, kl 14.59 |
Kurgisalat paprikaga.
3 kg kurki
4-5 sibulat
1-2 küüslauku
4-5 paprikat
4-5 tilliõisikut
Tükelda kõik suurde nõusse, kus hiljem korralikult segada saad.
Lisada:
1spl.sinepit
3spl.soola (ilma kuhjata)
3spl.suhkrut
4spl.äädikat
1tl. peent musta pipart
4-5spl.toiduõli
Segada kõik korralikult, nüüd pane 24 tunniks külmkappi, siis pane purki ja kaaneta (kui pole enne ära söödud). Purgid hoia külmkapis, sest muidu läheb liiga hapuks.
3 kg kurki
4-5 sibulat
1-2 küüslauku
4-5 paprikat
4-5 tilliõisikut
Tükelda kõik suurde nõusse, kus hiljem korralikult segada saad.
Lisada:
1spl.sinepit
3spl.soola (ilma kuhjata)
3spl.suhkrut
4spl.äädikat
1tl. peent musta pipart
4-5spl.toiduõli
Segada kõik korralikult, nüüd pane 24 tunniks külmkappi, siis pane purki ja kaaneta (kui pole enne ära söödud). Purgid hoia külmkapis, sest muidu läheb liiga hapuks.
Lisa postitus