Kööginõu
tikrid
alanna 16. august 2002, kl 21.47 |
Muska 18. august 2002, kl 00.20 |
to alanna 18. august 2002, kl 14.31 |
kokkaja 18. august 2002, kl 20.24 |
Tikrikook kaerahelbepuruga (Maire Suitsu kokaraamatust)
Taigen: 1 dl suhkrut, 2 dl jahu, 0,5 tl söögisoodat, 1 dl keefirit või vedelat jogurtit, 1 dl õli
Täidis: 5 dl tikreid
Kate: 1 dl suhkrut, 1 dl kaerahelbeid, 4 spl sulatatud võid
Sega kokku jahu, suhkur ja sooda. Lisa hapu vedelik ja õli, sega kiiresti ühtlaseks taignaks. Kalla taigen madalasse ahjuvormi ja raputa marjad peale. Sega katteained omavahel läbi ning jaga marjade peale. Küpseta 200 C juures 30 minutit.
Taigen: 1 dl suhkrut, 2 dl jahu, 0,5 tl söögisoodat, 1 dl keefirit või vedelat jogurtit, 1 dl õli
Täidis: 5 dl tikreid
Kate: 1 dl suhkrut, 1 dl kaerahelbeid, 4 spl sulatatud võid
Sega kokku jahu, suhkur ja sooda. Lisa hapu vedelik ja õli, sega kiiresti ühtlaseks taignaks. Kalla taigen madalasse ahjuvormi ja raputa marjad peale. Sega katteained omavahel läbi ning jaga marjade peale. Küpseta 200 C juures 30 minutit.
Lisa postitus