Kööginõu
Kuumaõhugrill
liisu-miisu 29. september 2002, kl 03.24 |
Saime kunagi kingituseks kuumaõhugrilli. Tean, et on tervislikum kui mikrouun, seepärast seda soovisingi. Aga ei ole suutnud välja mõelda mida temaga teha saab peale kuumade võileibade ja toidu soojendamise. Olen proovinud saiavormi teha, ükskord õnnestus, teinekord jäi seest tooreks. Ja mida tähendavad ventilaatori kolm erinevat astet (madal, keskmine, kõrge), milleks need head on?
Head inimesed, äkki keegi oskab nõu anda või soovitada kust grilli kohta infot saab, retseptide osas eriti.
Ette tänades.
Head inimesed, äkki keegi oskab nõu anda või soovitada kust grilli kohta infot saab, retseptide osas eriti.
Ette tänades.
Eva 29. september 2002, kl 12.46 |
Meil kodus on selline grill juba mitmeid mitmeid aastaid-selline ühekorruseline variant(saksamaalt toodud kunagi):minu meelest parim asi köögis üldse!Kõik maitsestatud lihad,vorstid ,poolfabrikaadid tulevad fantast krõbedad(mingit lisarasva ei tule panna).Juustusaiad on parimad!Nii et meil kasutatakse seda rohkem liha,vorsti jms valmistamisel.
Jazmine 29. september 2002, kl 14.02 |
Minul ka oli kuumaöhugrill ja mis eriti hästi välja tulid olid pirukad. Tegin fooliumis igasugu kraami, kartuleid, liha, kala, kana. Vöi panin restile grill-liha. Ei arva et peaks erilised retseptid olema, kyll aga tuleb temperatuuri vaadata, aga see kehtib köigi ahjudega:)
Ainuke miinus oli see, et hooldada (loe pesta) on ahju suht ebamugav, eriti reste:(
Ainuke miinus oli see, et hooldada (loe pesta) on ahju suht ebamugav, eriti reste:(
V.V. 30. september 2002, kl 11.39 |
V.V. 30. september 2002, kl 11.39 |
V.V. 30. september 2002, kl 11.39 |
V.V. 30. september 2002, kl 11.44 |
aveli 16. november 2021, kl 13.52 |
Lisa postitus