Kui hapumat tahad, võid lisada lõpus sidrunimahla või lahjendatud
lauaäädikat (tavaliselt on vastupidid, kapsad liiga hapud ).
Kartulid tuleb koorida ja lõigata kuubikuteks, lisada umbes 10
minutit enne tulelt ära võtmist (oleneb kartulitest, kui päris
pehmeks keevad, on ka jama. Parem las küpsevad kuuma supi sees.)
Liha võid ju välja võtta ,kui tundub et valmis on ( välja võtta tuleb ta lõpuks nagunii, tükeldada ja panna tagasi supi sisse.)
Ilma kartuliteta supp säilib kauem. Mina teen tavaliselt suure
koguse paksu hapukapsasuppi ja keedetud kartulid tükeldan taldiku
kui tahan. Supile võid lisada ka tükeldatud porgandit, aga seda
5 min. enne kartulite panekut. Suhkrut lisatakse ka näiteks värs-
kekapsasupi sisse (sinna kindlasti kohe ). Mõlemal supil ta tõs-
tab kapsamaitse meeldivalt esile. Küsi, kui midagi arusaamatuks
jäi.