Kontidest puhastatud kana tükkid panna soola ja pipraga määritult seisma, pooleks päevaks. Kasta tükkid muna ja jahu sisse, ning praadida pannil pruuniks.
Võta 1 liiter vett, pane keema. Lisa porgandi ja sibula rattad, keeda nad poolpehmeks. Lisa maitse järgi soola, 1spl suhkrut ning äädikat.
Kuuma marinaadi sisse pane eelnevalt praetud kana tükkid.
Kui tahad aga grillida või saslõkki teha, siis võta kana tükkid(eriti head on kintsu omad. Suur kimp rohelist (till,murulaauk,petersell,seller jne) hakki peeneks.Lisa mugulsibula rattad. Kindlasi osta sidruneid. 1kg liha kohta 3 - 4 tk. Pigista sidrunitest mahl liha peale.Ära unusta sool ja peentpipart. Kogu see kraam jäta 24 h seisma külma, peale seda grilli pidu mis sugune.