Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
hamburger
 
kui 13. veebruar 2004, kl 14.18
tahtsime täna kodus hamburgereid süüa.pole varem kodus seda söönud. saiad ostsin ära, kapsasalat on olemas,aga küsimus:milliseid pihve kasutada,millised on kõige paremad,või peab ise praadima hakkama (eriti ei viitsi)ja millist kastet panna,kas segan ise kokku,või on mingi spets kaste.Palun jagage oma kogemusi.
 
kii 13. veebruar 2004, kl 14.43
Minule meeldivad need vaakumpakendis rakvere pihvid ja kaste saad teha hapukoore ja ketšupiga,aroomisoola ka olen pannud juurde.
 
capsi 13. veebruar 2004, kl 16.43
poodides on müügil "hamburgeri kaste". heledas lapikupoolsemas pudelis, nagu majonees. Maksab mingi 12-13 eeku. citikas mu meelest oli 10 krooni. Ja põhiline, maitseb nagu hesburgeri spetsiaalkaste, nämm
 
S. 13. veebruar 2004, kl 17.55
mina olen kasutanud talleggi suuri kanapihve.
 
mauk 13. veebruar 2004, kl 18.59
Tule jumal appi. Mis söök see hamburger on, et peab endale koju lausa materjali varuma jne.... UHhhh
 
xxx 13. veebruar 2004, kl 21.51

to mauk

muidex mulle ka meeldivad hamburgerid,nagu KUI-legi nii et...maitse asi...polex vaja olnd kommenteeridagi,kui ei maitse.
 
anni 15. veebruar 2004, kl 03.31
Ise pihvipraadimine ei ole hirmus.

Veisehakkliha teed lapikuks ja viskad pannile kuhu on pandud või ja õli pooleks. Võib kasutada grillpanni. Veel parem on grillida.
Kui ühelt poolt küps, keera teine külg, raputa sinna soola ja pipart. Ja kui teinegi pool on küps, siis pane taldrikule ja lisa ka sellele poolele soola ja pipart.
Kõige parem on nii, kui jätad seest punaseks ja paned pihvis saiade sättimise ajaks praeahju põhja järelküpsema.

Selleks ajaks olgu sul ahjugrill juba soe, paned pihvid kausiga ahju põhja, ülemisel restil röstid saiapoolikud (see käib ruttu, esimene läheb nagunii mustaks).
Pane saiapool taldrikule, pane peale jääsalatit, marineeritud kurki, sibulat, tomatit, jms (kõike vähekese) ja tõsta peale küpsenud pihv.
Majonees, salatikaste, ketsup lisa sinna vahele kuhu meeldib. Hapukoor pole päris see aga kui maitseb, siis lase käia.

Kui pihv maitses, siis uuri näiteks internetist kuidas veiseliha Teksases ja Mehhikos valmistatakse. Nemad on selle ala profid.
 
Mini 15. veebruar 2004, kl 12.44
oleneb, kui suured saiad ostsid. me kasutame neid hästi suuri saiu ja sinna vahele on head suured talleggi pihvid. parajalt õhukesed ja maitsvad. lükkan need koos saiadega ahju muide.

ja vahele kindlasti sinepit, sibulat ja hapukurki! mmmmmmmm... (lisaks muudele asjadele).
 
vastane 20. november 2004, kl 14.53
hamburger- eesti rahvatoit?! Sööge midagi normaalset!!!!!!!
 
Katz 16. aprill 2006, kl 20.29
tehke nii:

võtke:
1 SUUR TÄISTERAKUKKEL
2 salatilehte
1 suur kanapihv
1 tomat
natuke punast sibulat

Tehke nii:

Lõigake kukkel pooleks. Pange sinna vahele kanapihv. Asetake tornikesed ahjuplaadile ja küpsetage 10-15 min 150C. Kui kuklikud valmis torgage sinna vahele salatileht, tomat, sibul ja soovi korral mingi kaste. See ehk polegi nii ebatervislik!
 
olav 18. aprill 2006, kl 09.20
mmm tõsiselt suured ja maitvad burgerid on paldiski maantee ääres,seal kus kaks hamburgeri kioskid vastastikku üks sinine teine hall nämm nämm soovitan
 
Yeees 07. juuni 2006, kl 13.15
Panin tähele ka et Viimsi haigla vastas on avatud uus hamburgeri ja kebabi koht. Nii head hamburgerit vist ei olegi saanud. Mega head ja suured burgerid nämm, nämm, nämm....
Soovitan soojalt...
 
Purgeen 30. detsember 2023, kl 19.41
Euroopa hinnatuimate burgerite müüja sulgeb pealinnas ühe müügikoha: enam ei tulnud ots otsaga kokku Kalamaja lillelastel jäävad nüüd kõhud tühjaks VLND burger mis kuradi loom see veel on Nagu mäkk aga 2x kallim Vldn on selline loom kus on mega hinnad ja millest peab suure kaarega mööda minema, see on umbes sama kui aafrika kõige vaesemas riigis avatakse mercedese esindus Maakeeli Viljandi lägaburxiputka See on see laialt tuntud väga kitsas ringkonnas olev burger. LGBT burksi pole? Tuli meelde kui vilde teel mingi 6a tagasi kännu kuke vastas avati uus gurmeeburksi putka, vaatasin et 5e burks, kallis, aga tühja kõhuga otsustasin ära proovida, soojenduseks sain mingi 15 minti oodata, burks anti kätte karbi sees, kui kaane lahti lõin avastasin, et burks kujutas endast keskmise suurusega vastlakuklit, mille vahel oli verd välja ajav kotletilaadne toode õnneks oli keegi mõned kuud hiljem otsustanud tollele putkale tule otsa panna Burger on mõttetus. Vanasti nimetati seda võileivaks,mis võeti tööe vöi kooli kaasa, valmistati kodus ilma välisfirmade abi Euroopa hinnatuimad burgerid" mida sööjad ei hinnanud nii et putkad tuli kinni panna Järelikult ei osanud siinsed aborigeenid seda ülikõrget toidukunsti hinnata või siis nuhid Michelini komiteest ei leidnud seda kohta üles Peaks mainima leiti ka slumm kus seda pakkuda... Next level oleks kusagil Paljassaare tipus Võib-olla noorematele, aga karvastele, on mingi võlu sellises miljöös, aga kes vähegi on elanud okupatsiooni ajal, varemetes ja lobudikes toimetamine on täielikult välistatud. Kõik need näitused, kontserdid, söömakohad nõukogude lagastatuud varemetes, tööstushoonete varemetes on ikka väga vastik. Häid ja väga häid burgereid olen saanud siit ja sealt aga minu viimase kolmekümne aasta kõige meeldejäävam oli Nuustaku Olerexis- Night Clubis... see oli nimelt selline, et mul tekkis esteks veider kahtlus, et kotlet on kavalpeadel tehtud põrandakaltsust ja kasutatud vetsupaberist... ning sai .asendatud Penosili montaazivahuga, kastet üldse ei täheldanud ,krt seda ei olnud nõus sööma isegi naabri koer. Oleks ma kohapeal maitsnud-oleksin kohapeal lõugama hakanud aga sättisin kodus spordivõistlust vaatama nii, et ei hakanud tagasi ostukohta sõitma ja vandusin vaikselt iseoma habemesse, ptui.Eesti vutikoondis sai ka rämedalt tuppa, rsk. Paha päev, väga paha päev! See juhtus kuid tagasi siis kui uus Olerex oli Nuustakul veel noor s.h. personal ehk algusaja hädad. Loodetavasti on tänaseks korrektuure tehtud ja töötajaid koolitatud paremaid burkse tegema. Huvitav,et tänapäeval on inimesed nagu lambakari.Keegi peab kuskil ütlema neil mis on hea ja mis on halb.Vanasti sõid inimesed ikka seda mis endale maitses aga mitte seda,et keegi Juhan kiidab mingit burgerit ja nüüd peab seda kohe sööma hakkama.Ajupesu on ikka korralikult tehtud. Eestlane ongi üle keskmise loll lammas. Orja mentaliteet on ka sedavõrd kõva ja mingit selgroogu v isemõtlemist on vähestel. Poe järjekorraski istutakse üksteise pees kinni, iseteenindus kassad tühjad. Maskid ette ja reformi valima ongi keskmise eestlase vaimne tipp. Seni, kuni Eesti elanikud käivad igasugu tänavaputkades purksi ja kabanossi ning papptopsiga hipsterikohvi ostmas, saab korrata Ansipi kuldseid sõnu - kui see on kriis, siis niisuguses kriisis ma tahaksingi elada Lisaks siia veel nii palju, et mulle tundub, et need kes seda purksi söövad söövad seda tänu sellele, et on söönud ohtralt mingeid seemneid. See on tüüpiline meie delfimeedia nuputreialite komme. "Ülipopulaarne ja palavalt armastatud klubi suleb uksed." "Euroopa hinnatuimate burgerite müüja sulgeb pealinnas ühe muugikoha enam ei tulnud ots otsaga kokku" jne pealkirjad. Tasuks loobuda jänkidelt tulnud ülivõrdes rääkimise kombest. Talupojast eestlasele see ei toimi! Kui siis vaid komöödiana
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!