Ise pihvipraadimine ei ole hirmus.
Veisehakkliha teed lapikuks ja viskad pannile kuhu on pandud või ja õli pooleks. Võib kasutada grillpanni. Veel parem on grillida.
Kui ühelt poolt küps, keera teine külg, raputa sinna soola ja pipart. Ja kui teinegi pool on küps, siis pane taldrikule ja lisa ka sellele poolele soola ja pipart.
Kõige parem on nii, kui jätad seest punaseks ja paned pihvis saiade sättimise ajaks praeahju põhja järelküpsema.
Selleks ajaks olgu sul ahjugrill juba soe, paned pihvid kausiga ahju põhja, ülemisel restil röstid saiapoolikud (see käib ruttu, esimene läheb nagunii mustaks).
Pane saiapool taldrikule, pane peale jääsalatit, marineeritud kurki, sibulat, tomatit, jms (kõike vähekese) ja tõsta peale küpsenud pihv.
Majonees, salatikaste, ketsup lisa sinna vahele kuhu meeldib. Hapukoor pole päris see aga kui maitseb, siis lase käia.
Kui pihv maitses, siis uuri näiteks internetist kuidas veiseliha Teksases ja Mehhikos valmistatakse. Nemad on selle ala profid.